Az induló vonatra próbált felugrani az idős nő, beesett a szerelvény alá (VIDEÓ)

2022. január 26. - 09:57 | Régió

A rendőrség a közösségi oldalán megosztott egy felvételt, amit kötelezően ajánl megtekinteni mindenkinek, akinek valaha is eszébe jutott felugorni az induló vonatra.

Az induló vonatra próbált felugrani az idős nő, beesett a szerelvény alá (VIDEÓ)
Fotó: Rendőrség (Facebook)

Az eset hétfőn este 10 óra körül történt a nagyszombati vasútállomáson. A biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy 73 éves nő próbált felugrani a vonatra, ami időközben már elindult, de nem tudott megkapaszkodni, és beesett a peron és a szerelvény közé.

Az idős nő szerencséjére a peron alatti területre esett, így a vonat elegendő távolságban haladt el mellette, hogy ne sebesítse meg. Az esetnek más utasok, illetve egy másik vonat vezetője is szemtanúja volt, aki azonnal figyelmeztette az egyik alkalmazottat, ő pedig jelzést adott a vonat megállítására. Az esetről készült felvétel a rendőrség Facebook-oldalán tekinthető meg.

A nőt sikeresen felhúzták a peronra, a helyszínre kiérkező gyorsmentők ellátták, de a jelek szerint megúszta sérülések nélkül. A történtek miatt a vonat 30 perces késéssel indult el.

A rendőrség beidézte őt és azt a nőt is, aki segíteni próbált neki felugrani a vonatra. Mindkettőjüket 500 euróig terjedő pénzbírsággal sújthatják.


-para-