Az orálisan kényeztető "hősnő" ismerte a benzinkúti rablót, mint a rossz pénzt

2021. január 29. - 11:12 | Régió

Bejárta a világsajtót a minapi pozsonyi hír, ami röviden arról szólt, hogy egy benzinkútra betörő fickót egy nő úgy tartóztatott fel a rendőrök megérkezéséig, hogy letérdelt elé és szájával kényeztette. A Cas.sk hírportál rácuppant a témára, és kiderítette a pőre igazságot.

Az orálisan kényeztető "hősnő" ismerte a benzinkúti rablót, mint a rossz pénzt
Fotó: Rendőrség (Facebook)

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem mindennapi esettel volt dolguk a fővárosi rendőröknek, akiket szerdán értesítettek egy pozsonyi benzinkútrablásról. Hajnali 4 óra környékén egy 24 éves férfi pénzt követelt a Panónska úti Shell kút egyik alkalmazottjától, akit a nyomaték kedvéért arcon is ütött.

Az eladónak azonban sikerült kimenekülnie az épületből, ahova bezárta az agresszív fosztogatót. Eddig azt lehetett tudni, hogy a helyszínre kiérkező zsaruk az épület egyik helyiségében találták meg a rablót, miközben épp egy fiatal nő elégítette ki orálisan, hogy a tettes ne oldjon kereket a hatóság emberei elől.

Állítólag nem ennyire abszurd a történet, bár az így sem teljesen hétköznapi. Miután a benzinkutas sikeresen olajra lépett, a hátsó ajtón besurrant az objektumba a 36 éves Soňa, aki ismerte a balkáni származású harcias útonállót. A Cas.sk-nak nyilatkozó forrás úgy tudja, hogy

a szerb fickó a cseh hölgy stricije, és együtt mentek a töltőállomásra.

Amikor a cseh csaj látta, hogy a balhézó futtatójára a kutas rázárta az ajtót, hozott egy gyors döntést: hátulról behatolt az épületbe, hogy figyelmeztesse a társát. Ekkor azonban már odaértek a rendőrök is, akik előtt a nő csak eljátszotta, hogy önfeláldozó módon helyezte magát "szolgálatba" a gazfickó feltartóztatása érdekében.

(cas)

Címkék: orális szex, Pozsony