Az orvosok hitetlenkedve csóválták a fejüket: egészen érdekes helyen állt bele a nőbe a kulcsa (FOTÓK)

2023. február 4. - 17:23 | Külföld

A kanadai nő egy sajnálatos eset után a kórházban kötött ki. Az arcát átszúrta a kocsikulcsa. Nem fogja elhinni, hogyan sérült meg!

Az orvosok hitetlenkedve csóválták a fejüket: egészen érdekes helyen állt bele a nőbe a kulcsa (FOTÓK)
Fotók forrása: čas.sk - Továbbiakért kattints!

A 24 éves Renée Lariviere kiment, de bent felejtette a kocsikulcsát, ezért egyik barátja odadobta neki. Nem sikerült elkapnia, így az pont az arcában landolt. A rémisztő fotón látszik, hogy csak nagyon kevésen múlt, hogy nem a szemét szúrta ki. Az esetről a Daily Mail portál tájékoztat.

Amikor a tükörbe nézett, és látta, hogy a kulcs kilóg az arcából, megdöbbent. Először attól félt, hogy megvakul. Ezért barátai azonnal mentőt hívtak. A kórházba érkezés után az orvosok értetlenül csóválták a fejüket. Az egyik még fényképet is készített, hogy megmutassa diákjainak a sürgősségi osztályon, tényleg bármi megtörténhet.

Renée-t azonnal CT-vizsgálatnak vetették alá, és plasztikai sebészt hívtak, hogy vegye ki a kulcsot és varrja össze a sebet. Az orvosok közölték vele, hogy a kulcs behatolt az orrüregébe. Szerencsére az eset után komplikációk és hegek nélkül teljesen felépült. Most azt mondja az embereknek, hogy legyenek óvatosabbak a mindennapi életükben. Minden végződhet katasztrofálisan.

(čas.sk)

Címkék: Kanada, baleset, őrület