Az utcán heverve találtak rá a városi képviselőre, aki néhány hónapja, fényes nappal egy parkolóban könnyített magán (VIDEÓ)

2020. szeptember 29. - 14:44 | Régió

Mentőt kellett hívni Michal Djordjevič kassai városi képviselőhöz, miután magatehetetlen állapotban találtak rá a járdán heverve – írja a Čas.sk.

Az utcán heverve találtak rá a városi képviselőre, aki néhány hónapja, fényes nappal egy parkolóban könnyített magán (VIDEÓ)
Forrás: Čas.sk

A 35 éves férfi néhány hónapja arról vált híressé, hogy a kora reggeli órákban Kassán, egy belvárosi parkolóban vizelt. Az esetet meg is örökítették, a felvétel alapján jól láthatóan ittas állapotban volt. Az esetet követően Djordjevič a Nový Časnak elmondta, hogy nem emlékszik a történtekre.

A napokban a férfit a táskájára borulva, a járdán heverve találták meg. Mivel nem mozdult, mentőt hívtak hozzá.

Djordjevič a történteket követően elmondta, hogy fogyókúrába kezdett, ezért már egy ideje intenzíven edz, fut és diétázik.

„Egy héttel ezelőtt a Nagymihályi járásban voltam sportolni. Egész nap keveset ettem, ebédelni sem volt időm. Hazafelé az otthonom közelében megszédültem, megbotlottam, és mivel nehéz volt a táskám, amiben a sportruházatom volt, elestem. A tanúk attól tartva, hogy nem ütöttem-e meg magam, vagy nem tört-e el valamim, mentőt hívtak. A vizsgálatot követően, nem volt szükséges a kórházba szállítás”

– mondta a városi képviselő, aki tagadja, hogy a történtekben közrejátszott volna az alkohol.

Djordjevič tisztában van vele, hogy egy köztisztviselőt lépten-nyomon figyelnek, de úgy érzi, hogy az utóbbi időben valaki szándékosan próbálja őt lejáratni.


(Cas.sk)