Azt mondta barátainak, hogy utoljára látják egymást, napokkal később holtan találták meg az érettségi előtt álló fiatalt

2022. május 6. - 10:59 | Régió

Tragikusan ért véget egy keresőakció, amely során holtan találtak meg egy 20 éves fiatalembert Kassa közelében – tájékoztatott a TV JOJ.

Azt mondta barátainak, hogy utoljára látják egymást, napokkal később holtan találták meg az érettségi előtt álló fiatalt
Forrás: TV JOJ

A Medzevben (Kassa-környéki járás) élő 20 éves Jakub érettségi előtt állt, jó tanuló volt, egy tanárnőjének viszont állítólag elmondta, hogy stresszben él, az elmúlt időben pedig pszichikai problémái voltak.

A fiatalember szombaton ment el otthonról, személyes dolgait sem vitte magával. A TV JOJ szerint azt mondta barátainak, hogy utoljára látják egymást. A család és barátok kérésére a keresőcsapat elkezdte átfésülni a közelben lévő erdőt, elhagyatott épületeket, valamint az összes olyan helyet, ahol ismerősei szerint tartózkodhat.

Jakubot végül szerdán délelőtt egy önkéntes tűzoltó találta meg, de ekkor már nem volt életben. A holttestet átvizsgáló orvos előzetesen kizárta az idegenkezűség lehetőségét. Noha a fiatalt szombaton látták utoljára, az orvos megállapítása szerint a megtalálását megelőző 48 órában veszthette életét. A halál pontos okának kiderítése érdekében boncolást rendeltek el, a rendőrség halálokozás ügyében indított eljárást.


(noviny.sk)