„Azt a nadrágot, a riflét Tuzex-pénzért vettük” – MUDr. Tornóczy Lászlóval Juhos Ferenc beszélget

2023. március 29. - 22:07 | Régió

Az emberek minden mögött a miértet keresik. Ezt kereste az Eventus Podcast Studio házigazdája, Juhos Ferenc is, ezért következő vendége MUDr. Tornóczy László főorvos volt.

„Azt a nadrágot, a riflét Tuzex-pénzért vettük” – MUDr. Tornóczy Lászlóval Juhos Ferenc beszélget

Juhos Ferenc Kicsit másképp – Szemtől szemben című beszélgetőműsorai által ismert és kevésbé ismert – szlovákiai és magyarországi – embereket, közéleti szereplőket, tehetséges diákokat, sportolókat, politikusokat, művészeket, orvosokat ismerhetünk meg még közelebbről őszinte és tartalmas beszélgetések keretében. Az Eventus Podcast Studio YouTube-csatornája számos izgalmas beszélgetést kínál az érdeklődőknek. A soron következő vendég MUDr. Tornóczy László főorvos volt.

„Műsorunkat tavaly május 25-én indítottuk útjára. Az emberek minden mögött a miértet keresik. Ezt kerestem én is, és ezért jutott a választás május 25-re és MUDr. Tornóczy László főorvosra. Nagy a valószínűsége annak, hogy nélküle nem ülhettem volna a stúdióban, hiszen akkor napra pontosan 15 éve műtött, és ez adta az apropóját a műsor kezdetének és a személy megválasztásának. Megkértem őt és eljött. Sok mindenről szó esett a műsorban, még arról a bizonyos 'riflé' nadrágról is” – mondja Juhos Ferenc a műsorról.

További tartalmakért iratkozzon fel Ön is az Eventus Podcast Studio YouTube-csatornájára az alábbi linkre kattintva: https://www.youtube.com/@eventuspodcaststudio2765

Tisztelettel köszöni az Eventus Podcast Studio csapata.

(PR-cikk)