Bajnokok a dunaszerdahelyi női kézisek

Vasárnap délután az 1. ligás VSK Dunaszerdahely az idény utolsó mérkőzését játszotta, méghozzá a pozsonyi Inter csapata ellen, amely jövőre nem folytatja a bajnokságot.

Bajnokok a dunaszerdahelyi női kézisek
Fotók: Cséfalvay Á. András – további fotókért kattints!

Eleinte a hazaiak uralták a mérkőzést, majd a pozsonyiak elkezdtek felzárkózni, és a félidőben egy gól híján döntetlent játszottak.

A második játékrész elején belehúztak a sárga-kékek, ám ez sem volt elég ahhoz, hogy a pozsonyiak ne tudjanak egyenlíteni. Az utolsó percekben sikerült összeszedni magukat a dunaszerdahelyieknek, és ezzel megnyerni a találkozót.

VSK Dunaszerdahely - Inter Bratislava 30:27 (15:14)

Dunaszerdahelyi gólszerzők: Juhos Kata 10, Bugár Cintia 9, Lelkes Lilla 7, Brunczvik Fanni 2, Kázmér Veronika 1, Szabó Katalin 1

A csapat további játékosai: Straka Mária, Méhes Anna, Posvancz Rebeka, Matus Virág, Mészáros Réka, Androvics Dóra, Bugár Katalin, Oláh Bella, Józan Réka.

Edző: Prikler Szilvia

A 2018/19-es idényben összesen 22 mérkőzésen vettek részt a dunaszerdahelyiek, amiből 18-at győzelemmel zártak. Juhos Kata pedig elnyerte a bajnokság második legeredményesebb góllövőjének járó díjat 193 találatával.

Renczes E.