BALESET: Traktor és két személykocsi ütközött a 63-ason

A traktoros felvonulásról visszafele tartó traktor és két személykocsi karambolozott a 63-as főúton csütörtökön fél kettő előtt.

BALESET: Traktor és két személykocsi ütközött a 63-ason
Helyszíni felvétel az egyik résztvévőtől

A traktorok 20-30 km/órás sebességgel haladtak a felvonulás során, és onnan visszafele is, a forgalom viszont a sok traktor miatt feltorlódott. A traktoros Sárosfa felől tartott Egyházggelle irányába, amikor a baleset történt. A somorjai tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Az összetört, elszállított Fabia

A baleset egyik elszenvedőjétől azt az információt kaptuk, hogy szüleivel éppen Sárosfa felé haladtak, a traktorok miatt csak óvatosan. Az egyik mellékútról viszont kihajtott eléjük egy személyautó, aki igyekezett a traktorok közé besorakozni, viszont a főúton másik irányból érkező Fabiára nem figyelt. A karambol eredménye az lett, hogy a traktornak is nekiütköztek.

Az autót vezető apa a fején sérült meg, az édesanya a mellkasát fájlalta, ezenkívül sokkos állapotba került a baleset miatt. A kocsiban ülő fiuk a lábát ütötte meg, a másik autót vezető hölgy pedig a nyakát fájlalta. Mindegyiküket bevitték a kórházba.

Egy rövid olvasói felvétel a helyszínről:

(parameter)