HUF: 397.96 Ft

CZK: 24.703 Kč

28 °C

13 °C

2022. 10. 03. hétfő

Helga, Stela

október 14., 08:15
Még mindig baloldalra várva…

Most már borítékolható: A 2016-os szlovákiai választásoknak ismét megválasztható, korszerű baloldali párt nélkül megy neki az ország.

július 25., 18:30
Magyargyűlölő baloldaliak és északi szörnyetegek

A tavalyihoz képest enervált Orbán tusnádfürdői előadásából a legnagyobb, azonnali megrökönyödést ez a mondat keltette: a baloldali politikusok „egész egyszerűen nem szeretik a magyarokat, és azért nem szeretik őket, mert magyarok”. 

augusztus 11., 07:12
Professzionális tudni nem akarás

A beprogramozottan  rossz kormányzást, a parlament elzüllését, a pártok lebutulását és elvadulását ugyanaz a rendszer idézte elő, mint amelyik a magyar Alkotmánybíróságot példátlan hatalomhoz és tekintélyhez juttatta.

október 12., 10:09
Bal-jós jövőképek

A DKP egyre valószínűbb önállósodása és a szakszervezetek által létrehozott Magyar Szolidaritás Mozgalom megjelenése a porondon a baloldal újjászerveződésének következő fázisát vetíti előre...

július 23., 13:55
Orbán Viktor küldetése

Én nem tudom, mit keverhetnek Tusnádfürdőn az ivóvízbe, de tény, hogy Orbán Viktor fura dolgokat beszél, ha arra jár. A 2002-es fideszes választási bukás után például polgári köröket áhított az ottani szabadegyetemen - a hozzájuk tartozó intézményekkel és médiával. Azaz gyakorlatilag egy zárt, önmagában is működőképes "ellenországot" a parlamenti ellenzék számára.

Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás