Baltával tört utat magának a romantikus fosztogató (videó)

Egy szerény, ugyanakkor romantikus tolvajt keres a trencséni rendőrség, aki a helyi vendéglőbe tört be. 

Bár módjában állt volna sok mindent elcsenni, de ő megelégedett azzal a kevéssel, amit aztán magával vitt. Lassan itt a Valentin-nap, erről az enyveskezű emberünk sem feledkezett meg.

Már az antréja is meggyőző volt, hiszen egy baltával tört magának utat a vendéglőbe. De amennyire macsós volt a behatolás, bent annyira szerényre lényegült át a csibészünk: meglehetősen válogatósan látott hozzá azon termékek kiválogatásához, amiket meg akart lovasítani. Az alkoholkészlet például teljesen hidegen hagyta őt, a dohányáruba sem ugrott fejest, csak két doboz cigit rakott a zsebébe, ezen kívül egy kis édességre fanyalodott még rá, illetve egy kis apróra.

A 300 eurót tartalmazó boríték nem mozgatta meg a fantáziáját, annál inkább a pénztárgép aprópénzének látványa. Még egy dolog kellett neki, de az nagyon: egy szív alakú bonbonért dobogott hevesen a ketyegője.

Így, ilyen szerelmetes, alázatos hozzáállással nem csoda, hogy a legnagyobb kárt azzal okozta hősünk, hogy a bejárati ajtó üvegét ripityára törte. A rendőrség szívét viszont nem lágyította meg a trencséni tolvaj visszafogott hozzáállása, a zsaruk nagy erőkkel keresik a bal lábára sántikáló tettest.

noviny.sk