Bámulatos bokszgála igazi ökölvívó legendákkal

2018. május 17. - 14:33 | Régió

Május 11-én izgalmas és látványos bokszgálának voltak szemtanúi azon nézők százai, akik kilátogattak a dunaszerdahelyi Dunauto autókereskedés és a galántai KO Box Club által megálmodott rendezvényre.

Bámulatos bokszgála igazi ökölvívó legendákkal
Középen Erdei Zsolt, oldalán a dunaszerdahelyi Dunauto ügyvezetői: (balra) Hegyi Zoltán és (jobbra) Bucsuházy János (Fotók: Cséfalvay Á. András)

Az eseményen szorítóba léptek Kovács "Tomi Kid" Tamás boksznövendékei, akik remekül szerepeltek: ausztriai riválisaik ellen hét mérkőzésből négyet nyertek, egyet veszítettek, két összecsapás pedig döntetlennel zárult.

A meccsek közti szünetekben Roman Volák, sokszoros világbajnok karatemester szórakoztatta látványos bemutatókkal a közönséget, és bemutatkoztak a KO Box Club legfiatalab ökölvívócsemetéi is.

Az est fénypontjaként két igazi élő legenda - és súlycsoportjában világbajnok - öklöző, Tomi Kid és Erdei "Madár" Zsolt léptek a ringbe, akiket a nézősereg üdvrivalgással fogadott.

A két egykori profi bokszoló - jelenleg hazájukban mindketten ökölvívószövetségi elnökök - bemutatója nem vérre ment, de első menetükben azért megajándékozták egymást egy-két kemény pofonnal. Ezután már a szórakoztatásé volt a főszerep, óriás kesztyűket húztak, és egy nézőt is a ringbe szólítottak, akit bevontak a párbajba. A showt végül egy kis vak boksszal koronázták meg, bekötött szemmel mentek egymásnak, amit a közönség óriási tapssal díjazott.

(parameter)