Bankautomatát robbantottak hajnalban Dunaszerdahelyen!

2021. október 12. - 07:42 | Régió

Kedden hajnalban ismeretlen elkövetők felrobbantottak egy bankautomatát Dunaszerdahelyen.

Bankautomatát robbantottak hajnalban Dunaszerdahelyen!
A fotóra kattintva KÉPGALÉRIA nyílik! (Fotók: Paraméter)

A Paraméter információi szerint az eset hajnali négy és öt óra között történt az Észak II-es lakótelepen. A közelben élők éles, robbanásszerű hangról és csörömpölésről számoltak be.

A 365.bank automatáját az elkövetők szemmel láthatóan kirobbantották a helyéről, a darabjai a helyszínen szóródtak szét. A detonációban a szupermarket bejárata is súlyosan roncsolódott.

Mária Linkešová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint kriminalisztikai szakértők, tűzszerészek és nyomozók végezték a helyszínelést. Egyelőre vizsgálják, hogy a robbanás során milyen mértékű kár keletkezett az épületben, illetve az elkövetők milyen összeget zsákmányoltak.

A rendőrség minden információval foglalkozik, ami az elkövetőkhöz vezethet, az ügyön reggel óta intenzíven dolgoznak. A hatóság lopás és rongálás ügyében indított eljárást, további tájékoztatással egyelőre nem szolgálhat.

A rendőrségi helyszínelés idejére a Sport utca érintett szakaszát lezárták, kerülni a művészeti alapiskola felé vezető úton lehetett. A forgalomkorlátozás kb. déli 12-ig tartott.

-para-