Barátai azt hitték, hogy hazament a buliból, két nappal később holtan találták meg a 21 éves fiatalt

2022. március 22. - 09:41 | Régió

Holtan találtak meg egy fiatalt, aki névnapi ünnepségen vett részt a barátaival, de aztán váratlanul távozott – írja a Čas.sk.

Barátai azt hitték, hogy hazament a buliból, két nappal később holtan találták meg a 21 éves fiatalt
Illusztráció (Fotó: TASR)

A Ľubica községből (Késmárki járás) származó fiatalok Jezersko község közelében, egy hétvégi házban ünnepeltek pénteken. Köztük volt a 21 éves Boris is, aki késő este váratlanul úgy döntött, hogy hazamegy – akkor viszont már nem indult onnan semmilyen tömegközlekedési eszköz.

Barátai akkor nem foglalkoztak vele, viszont amikor vasárnap hazatértek, akkor tudták meg, hogy Boris nem érkezett meg. Édesapja ezért a rendőrségen jelentette fia eltűnését.

A hatóság be tudta mérni a fiatal mobiltelefonját, amely aktív volt, és a jelek szerint továbbra is Jezersko körzetében tartózkodott. A keresőcsapat végül két órán belül rábukkant Borisra, aki ekkor már nem volt életben.

A Nový Čas információi szerint a fiatal a hétvégi házból elindulva egy erdőben kötött ki, ahol kb. 100 méter megtétele után belegabalyodott a bokrokba, leült, elaludt és vélhetően megfagyott. A rendőrség halálokozás ügyében indított eljárást, a halál pontos okának kiderítése érdekében boncolást rendelt el.


(Čas.sk)

Címkék: halál, holttest, fiatal, fagyás