Behatolt az idős nőhöz, majd szexelni akart vele a 15 éves fiú

Egy 15 éves fiú az éjszaka közepén behatolt egy 81 éves nő házába, majd befeküdt mellé az ágyba.

Az eset a nagykürtösi járásbeli Kékkőn (Modrý Kameň) történt. „Valaki a folyosón járkált, csak az alakját láttam. Erre odakiáltottam neki, hogy: ki van itt, meg akar ölni? Mire ő úgy válaszolt, hogy: nem, azért jöttem, hogy jót tegyek magával” – mesélte sokkoló élményeit a 81 éves Katarína.

A lámpák hirtelen eloltódtak, majd az ismeretlen tettes bement a szobába és a nő mellé feküdt az ágyába. Katarína elmondása szerint nem tudott védekezni, mivel az ismeretlen teljesen magához szorította.

Az illető ezután arra kérte az idős nőt, hogy mutassa meg neki a melleit. „Meg akart erőszakolni” – mondta Katarína. A betörő végül meggondolta magát, mivel fogta magát és elhagyta a házat. Ezt követően Katarína azonnal értesítette a rendőrséget.

A rendőrség néhány órán belül letartóztatta az elkövetőt, akiről kiderült, hogy csupán 15 éves. Petra Kováčiková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint magánlaksértés és személyi szabadság korlátozása vádjával indítottak eljárást.

A szóvivő elmondása szerint ezekért a bűncselekményekért akár 3-tól 8 évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhatnak, ám, mivel fiatalkorúról van szó, a büntetés mértéke a felére csökken. Az elkövetőt vizsgálati fogságba helyezték.

noviny.sk/para