Bemutatjuk Para Pétert! - A Paraméter olvasói összetétele

2013. május 6. - 18:36

Az AIMmonitor reprezentatív szociodemográfiai kutatásaiból egy tiszta jellemrajz olvasható ki. Ez nem más mint a parameter.sk tipikus olvasója. Elneveztük Para Péternek :) Ismerkedjenek meg vele!

Bemutatjuk Para Pétert! - A Paraméter olvasói összetétele
Para Péter, a tipikus parameter.sk olvasó

Elöljáróban el kell mondanunk, hogy Para Péter egy igazán szimpatikus olvasó és vásárló. A mi olvasónk és az Ön vásárlója :)

Péter 35 éves, középiskolai tanulmányait érettségivel fejezte be. Jelenleg állandó munkahellyel rendelkezik és egy négy fős család büszke kenyérkeresője. A döntéseket (neje sugallatára, természetesen) leginkább ő hozza, hiszen otthon ő a családfő. Elégedett, hiszen annyi pénzből gazdálkodnak, mint Szlovákiában a legtöbben. Péter családjával jelenleg Nagyszombat megye egyik nagyközségében, családi házban lakik. Saját autója, számítógépe, kábeltévéje és DVD-lejátszója is van.
Péter intezív internetező, minden nap csatlakozik a világhálóhoz. Otthonról netezik a legtöbbet, a gyors, szélessávú netkapcsolatán keresztül.
Úgy gondolja Péter vevő lenne a termékére, érdekelné a szolgáltatás, amit Önök nyújtanak? Mi össze tudjuk Önöket hozni. Péter hozzánk jár újságot olvasni.
Keressen fel minket, egy nagyon jó ajánlattal várjuk!
Aktuális árlistánk PDF-formátumban letölthető ITT.

+421/948 363 129

Címkék: Médiaajánlat