Beteg kisfiúnak is segítettek a jótékonysági koncertekkel a dunaszerdahelyi szakközépben

December 22-én, az utolsó tanítási napon, az előző évekhez hasonlóan, a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskolában a diákok együtt készültek a szeretet ünnepére, karácsonyra.

Beteg kisfiúnak is segítettek a jótékonysági koncertekkel a dunaszerdahelyi szakközépben
A szervezők felvételei

Az iskola diákjai két koncerttel kedveskedtek tanáraiknak, diáktársaiknak és a közönségnek. A műsorban ismert karácsonyi dallamok hangoztak el, versek, vidám jelenetek, hegedűmuzsika színesítette a programot.

Az első koncertet a gyermekbénulásban szenvedő 4 éves gútai kisfiú, Németh Tomika gyógykezelésének támogatására ajánlották fel, Ajándékozz egy mosolyt Tomikának címmel. Dunaszerdahelyi cégek, magánvállalkozók, az iskola volt diákjai, jelenlegi diákjai, tanárai és sok jóérzésű ember ajánlotta fel segítségét, a pénzadományokból pedig összejött az összeg, amire a családnak szüksége volt a következő kezelésre. Az iskola köszönetet mondott a támogatóknak és mindenkinek, aki részt vett e rendezvényen.

Tomikának a koncert szervezője és az iskola tanára, Klőr Levente adta át a szeptembertől összegyűjtött több zsák műanyag kupakot is, valamint a diákok által felajánlott ajándékokat. A második koncertet a dunaszerdahelyi Speciális Iskola diákjainak ajánlották. Ők különböző ajándékokban részesültek.

"Nagyobb öröm adni, mint kapni. Ajándékozzunk szeretetet a körülöttünk élő embereknek, mert minél többet osztunk belőle, annál többet fog eredményezni. És ne csak ilyenkor, karácsonykor, hanem az év minden napján tegyük ezt!" - ezzel a gondolattal kíván az iskola áldott, meghitt, szeretetteljes karácsonyt mindenkinek!

KL/para