Betörők jártak egy családi házban, a tulajdonosnő elsütötte a fegyverét (videó)

Három ismeretlen férfi betört egy családi házba Nagyszombatban, a házban lakó nőt azonban kemény fából faragták: előkapta fegyverét és tüzet nyitott. Az esetet rögzítette a ház biztonsági kamerája.

A hétvége folyamán három maszkot viselő férfi tört be Katarína házába. „Valaki bejött a szobámba, majd lassan körbejárta az ágyam. Mikor felébredtem, azt hittem, hogy a lányom volt az, ezért elkezdtem szólogatni, de nem válaszolt. Egy kicsit hangosabban kezdtem szólogatni, ekkor az ismeretlen alak elrohant” – mesélte Katarína.

A biztonsági kamera felvételén látható, ahogy a maszkot viselő betörők megpróbálták kívülről kinyitni a ház ablakát.

„Az éjjeliszekrényről elvettem a fegyverem, majd felébresztettem a lányom. Mondtam neki, hogy nem vagyunk egyedül a házban, és, hogy leadok néhány lövést. Mezítláb kimentem a házból, majd leadtam egy lövést a levegőbe” – tette hozzá Katarína.

A ház tulajdonosa szerint a betörők, akik levették cipőiket, hogy minél halkabban közlekedhessenek az épületben, jól tudták, hogy mit hol keressenek. A rendőrség arra kéri az embereket, hogy aki felismerné a videón látható három férfit, az jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon. 

noviny.sk/para