Betört a gyógyszertárba, bevett egy csomó altatót, majd elaludt a földön

2019. február 9. - 18:22 | Régió

A betörő nem pénz miatt hatolt be a gyógyszertárba, orvosságra volt szüksége.

Betört a gyógyszertárba, bevett egy csomó altatót, majd elaludt a földön
Forrás: noviny.sk

Különös betöréses eset történt a napokban Privigyén: behatolt egy férfi a város központjában található gyógyszertárba, bevett csaknem 90 szemet a vitrinben lévő altatóból, majd elaludt a földön fekve.

A férfi kővel ütötte be a gyógyszertár kirakatát, úgy jutott be a helyiségbe. Mire a rendőrök a helyszínre értek, a férfi már mély álomban volt.

A betörőt nem érdekelte a pénz, csupán gyógyszereket, konkrétan szellemi betegségek gyógyítására alkalmas készítményeket keresett, szorongás elleni tablettákat és altatókat.

Az illető a jelek szerint arra is gondolt, hogy ne károsítsa a szervezetét, a nagy mennyiségű gyógyszert ugyanis vitaminokkal kombinálta.

Pavol Kudlička rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a férfi mélyen aludt, amikor kórházba szállították, nem reagált az ingerekre, de egyedül lélegzett. Mivel fennáll a veszélye, hogy szövődmények merülnek fel, az intenzív osztályra került.

A kórház tájékoztatása szerint a gyógyszeradag, amit a férfi bevett, akár halálos is lehet, és az is előfordulhat, hogy csak két nap elteltével ébred fel.


(noviny.sk)