A biznisz kellős közepén csaptak le a zsaruk a lakótelepi pervitindílerekre

2022. május 22. - 10:59 | Régió

Az egyikük kijött a lakóházból, mire a másik odament hozzá. A rendőrök pedig ellepték a környéket.

A biznisz kellős közepén csaptak le a zsaruk a lakótelepi pervitindílerekre
Forrás: Noviny.sk

A Joj TV szemtanúkra hivatkozva közölte, hogy a rendőrök akkor csaptak le a két fickóra egy losonci lakótelepen, amikor éppen bizniszelni készültek. Az egyikük megpróbált elrohanni, és a szórólapok tárolására kirakott rekeszbe dobott egy nála lévő táskát.

Miután elkapták őket, a rendőrök több órán át helyszíneltek, rögzítették a nyomokat és bizonyítékokat, majd házkutatást tartottak az otthonaikban.

Petra Kováčiková besztercebányai kerületi rendőrszóvivő közölte, a lakásaikba kábítószert és különböző, annak előállításához szükséges komponenseket is találtak.

Lefoglaltak barna, kristályos anyagot, amelyről kiderült, hogy metamfetamin (pervitin). Az egyik gyanúsítottnál 30 grammot találtak, ami 300 egyszeri adagra elegendő mennyiség.

Mindkét fickót kábítószeres bűncselekménnyel gyanúsították meg, és a náluk lefoglalt mennyiség alapján 3-tól tíz évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik őket.Vizsgálati fogságukra nem látott okot az ügyész, így mindketten szabadlábon védekezhetnek az ítéletig.

(Joj TV)