Biztonságot és nyugalmat akarunk, és elég volt a maffiamódszerekből meg a káoszból – a Magyar Fórum számára minden magyar fontos 

2023. szeptember 27. - 10:50 | Belföld

2023. szeptember 30-án parlamenti választások lesznek Szlovákiában. Talán ez lesz az egyik leginkább sorsdöntő választás az életünkben. Mert láthattuk, mire képes a Fico-féle smeres maffiaállam, mely a gyilkosságtól sem riad vissza. De az elmúlt években azt is megtapasztalhattuk, hogy a szakmaiság, valamint a paraszti ész hiánya milyen káoszt tud okozni. Egyszer s mindenkorra le kell zárni Fico és a káosz korszakát, mert biztonságot és nyugalmat kell teremteni az országban!

Biztonságot és nyugalmat akarunk, és elég volt a maffiamódszerekből meg a káoszból – a Magyar Fórum számára minden magyar fontos 
Simon Zsolt (TASR-felvétel)

Ezért arra kérjük Önöket, vegyenek részt a választásokon, és szavazatukkal támogassák a Magyar Fórum által létrehozott 7-es számú listát.

Tudjuk, hogy csupán magyar voksokkal nem lehet a pozsonyi parlamentbe bejutni, ezért szövetkeztünk szlovák pártokkal és az egyetlen roma politikai szervezettel is.

Adjunk esélyt annak, hogy legyen egy szebb és gazdagabb jövőnk és legyen egy új magyar képviseletünk.

Mi nem osztjuk fel a közösségünket jó és rossz magyarokra, számunkra minden magyar fontos. Ahogy fontos az is, hogy természetes régióinkra épülő megyéink legyenek, mint Gömör, Nógrád vagy Duna menti megye. Fiataljaink kapjanak pozsonyi fizetéseket, és ne költözzenek el. Lényeges az is, hogy a roma gyerek kezébe szakmát adjunk és ne a munkaügyi hivatal címét.

Egy olyan karcsúsított államapparátust szeretnénk, ahol a hivatalnok segíti az embereket és nem buzerálja őket. Ahol nem a bürokrácia az úr, hanem a polgár érdekei számítanak. Olyan egészségügyben vagyunk érdekeltek, ahol szemponttá válik a páciensek méltányos életminősége, és nem csupán a túlélést próbálják biztosítani. Egy olyan családpolitikát akarunk megteremteni, ahol nem kell a szülőnek azon töprengenie, elviheti-e gyermekét a fogorvoshoz, mert a családi költségvetést megterheli az 50 eurós illeték kifizetése.

A felsoroltak figyelembevételével arra kérjük Önöket, vegyenek részt a választásokon, és ha tehetik, szólítsák meg ismerőseiket és barátaikat is.

Hallgassunk a szívünkre, ne a közvélemény-kutatókra! A saját jövőnkről kell döntenünk.

A 7-es listán szereplő Magyar Fórummal ez sikerülni fog!

Simon Zsolt, a Magyar Fórum elnöke


www.facebook.com/magyarforum.madarskeforum
www.magyarforum.sk

(Politikai hirdetés)

(PR-cikk)