2024 és politika ma! Quo vadis szegény Magyarország mostanság?! Nagy változás lesz, a megtisztulás hiánya!

tagholnap | 2024. január 5. - 13:29
Egy személyes vélemény több részlete mindaz, amit ezen az oldalon olvashat az olvasó! Kórtörténet, vagy kortörténet...durván összemosódik! A politika olyan mint a kés, alkothat és pusztíthat. Magyarországon 2023 évre a mérsékelt politika tere elfogyott. minden más látszat, délibáb. Kortárs politikus és kortárs politika ezt gondolhatja amerikai politikai áthallásnak 2024 választási évében, de a figyelem szükséges, ott is, itt is ez orosz politikai hatás lesz! Milyen válaszai vannak az orosz hackerek világára a magyar politikumnak? Szabad az út számukra...Cégek és választások süllyednek el kétségek között.....mit tehet a rendőrség?!

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata véleménye (talán alkotmányos  joga szerint): Baj van! Mai magyar szemmel: a baj nagy!

 

Baj van a jogszabályok torz tömegével, baj van az európai értékek védelmével, baj van a  mindennapi élet súlyos, drámai csapdáival!

Egy személyes vélemény több részlete mindaz, amit ezen az oldalon olvashat az olvasó! Kórtörténet, vagy kortörténet...súlyosan összemosódik!

 

 

2010 óta elveszett évek, elvesztett honfitársak....hol a mai magyar politikus, államférfi?

 

 


A politika olyan mint a kés, alkothat a konyhában és pusztíthat a vitában. Példa erre számos ország és számos politikai gyakorlat.....

Magyarországon 2023 évre, annak utolsó napjaira a mérsékelt politika tere elfogyott. Magyarországon már a 2010-ben megíródott,elfogadott alkotmányos jogok is kifulladóban vannak, minden más látszat, délibáb.

 

Politika ma, Magyarországon képtelen megtisztulásra a  megélhetési politizálástól.......a költségvetés újra,szinte ismét Gyurcsányi helyzetben, kitolt adósságokkal is.

Fiatalok jövőképe - a most zajló féktelen torz jogszabályok alkalmazása és több ezres végrehajtások tükörképe. 

Ki beszél erről érthetően a parlamentben?  Mérsékelt demokrata vélemény - Jogi dereguláció nélkül nincs előrelépés! 

 

Hogy alakult a népesedés 2023-ban? Hol vannak a gyerekek?  A fentebb leírt véleményben a politikai válasz adott.

Magyarok között élő politikus nem mondhat ma mást - a megélhetés biztos helye a parlament ...nem több. Államférfi hiányos a magyar politika!

Egész generáció hal ki csendesen - ellátás  és  minőség hiányában,  2010 óta a kívánt konszolidáció, az európai fejlődés idehaza sorvad.

   

Miért Ausztriába, Horvátországba, Szlovéniába járnak vásárolni a magyarok?  A válasz élelmiszerminőség, választék gyengesége. Hogy lehet ez?!!

Miért nem kap segítséget cég, magánszemély, ha tönkremegy a magyar körülmények mellett, vagy egyre  gyakrabban tönkreteszik rossz jogszabályokkal?

Országbíró Zoltán véleménye, hogy  évekkel ezelőtt javasolt volt, a cégbíróság melletti válságkezelő könyvelői állami szolgáltatás létrehozását!

 

Olvassa el a vélemény  bejegyzéseket, s láthatja előre megfogalmazott és becsülhető volt a ma helyzete Magyarországon! 

A mérsékelt demokrata szemlélettel, minden haladó intézkedés üdvözlendő - ez meg is történt itt!

Történelmi távlatban dermesztő és kiáltó azonban a kérdés ma már: Quo vadis szegény mai Magyarország?