AD: Bugár lehet az államfőválasztás legnagyobb vesztese?

Balkó Gábor | 2019. március 6. - 19:22
A mindig mosolygó Dénesünk ismét hozza a formáját, kérdéssel indít, amit kívánságnak vehetünk, mert miről szól 2006 óta az MKP muzsika, Bugár kiütéséről a szlovákiai magyar politikából, ami a Híd kormányból való kiszorulását jelentené, így próbálkoznak visszajutni a parlamentbe?!!! Bár ez a taktika már 4x megbukott, de csak nem adják fel, a forint milliók erre a célra érkeznek zsákszámra, ezért kell muzsikálniuk mind hangosabban.

Bugár lehet az államfőválasztás legnagyobb vesztese?

 

A mindig mosolygó Sz§za Dénesünk ismét hozza a formáját, kérdéssel indít a Magyar Hétben, amit kívánságnak vehetünk, mert miről szól 2006 óta az MKP muzsika, Bugár kiütéséről a szlovákiai magyar politikából, ami a Híd kormányból  való kiszorulását jelentené, így próbálkoznak visszajutni a parlamentbe?!!!

Bár ez a taktika már 4x megbukott, de csak nem adják fel, a forint milliók erre a célra érkeznek zsákszámra, ezért kell muzsikálniuk mind hangosabban.

Nem Bugár lesz a legnagyobb vesztes, már rég van egy nagy vesztes, az MKP, de annyit még elérhetnek, ha mégis sikerülne kiütniük a Hídat a parlamentből, akkor lesz tőlük még sokkal nagyobb vesztes, éspedig az itt élő magyarság, mert ezáltal az itt élő magyarság elesne az olyan képviselettől, mely tehet értünk, mert csakis kormánypozícióból lehet értünk tenni, és jelenleg aki tehet az a Híd és nem az MKP vagy a Fidesz!!!!!!

Még a nagy veszteshez:

A magyarságunkat rég a vesztesek közé sorakoztatták a saját nemzetmentőink.

Emlékeztetek 1998-ra, mikor a választók a 2. legerősebb pártnak nyilvánították ki az MKP-t, ami egyben azzal járt, hogy törvényileg miénk lett a parlament elnöki posztja, amiről lemondtunk,

ERRE MÉG NEM ÉRETT MEG AZ IDŐ, tudatta a választókkal és mindenkivel Bugár Béla!!!

Pedig ez volt az az idő, amikor megalapozhattuk a teljes mértékű elfogadásunkat a szlovák térfélen, akkor nem lehetett, mert "csak nemhogy egy tejfelesszájú lesz az első magyar elnöke a szlovák parlamentnek", gondolták ezt néhányan és véghez is vitték, Bugár csak továbbította a „döntésüket”!

Szlovákia másodrangú polgáraivá degradáltak sajátjaink, hasonló a helyzet , Száraz Dénes, erről tessék filozofálni, nem az utcalányról, aki zárdafőnök akart lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tehát BB kivégzése már 1998-ban jelen volt a magyar politikában!!!!!
Dénesünket gondolkodóba ejtették Bugár lépései, de vajon mire számíthatott Menyhárt József az indulásával, a szlovák ellenzéki politikusokkal nagy reflektorfényben való „ÖLELKEZÉSÜK” az MKP központban, Menyhárt lemondása az indulásról…???!!!

A végére zárásnak maradt a kívánság megerősítése:

 

RÉG ITT LENNE AZ IDEJE, mármint ha BB a politikai süllyesztőbe jutna

 – nálam esetleg annyit elér a mosolygó Dénesünk, hogy elmegyek választani, s Bélát karikázom, mert az MKP-val szemben óriási előnye van a szememben, hogy nem kíván Orbán és a Fidesz szajhája lenni, ez nálam mindenképp döntő.

 

Könnyebb valaki szajhájának lenni, mint vállalni még a nekem sem tetsző döntéseiket.