AD: A cseh után egy volt szlovák katona is visszaadta a NATO-nak a kitüntetését

De honnan is szemezgetnek a Felvidék.ma szerkesztői?! Egy NATO ellenes orosz propagandát folytató konspiratív újságból. A googleba bedobva a Robert Bačinský nevet további konspiratív oldalakat dob ki a kereső és youtube videókat, egyetlen ismert szlovák újság nem adott teret ennek a szlovák hazafinak, de a Felvidék.ma közlésre érdemesnek és értékesnek tartotta a nyílt levelét, vajon miért?!

AD: A cseh után egy volt szlovák katona is visszaadta a NATO-nak a kitüntetését

Mindenképp van hírértéke Robert Bačinský tettének! „Robert Bačinský a szlovák védelmi miniszternek írt nyílt levelében kérte kitüntetése visszavételét. A hírt a felháborodott Bačinský a Hlavné Správy szerkesztőségéhez is eljuttatta.“

De honnan is szemezgetnek a Felvidék.ma szerkesztői?!

Egy NATO ellenes orosz propagandát folytató konspiratív újságból. A googleba bedobva a Robert Bačinský nevet további konspiratív oldalakat dob ki a kereső és youtube videókat, egyetlen ismert szlovák újság nem adott teret ennek a szlovák hazafinak, de a Felvidék.ma közlésre érdemesnek és értékesnek tartotta a nyílt levelét, vajon miért?
Csak az képes részt venni az oroszok mellett a NATO elleni propagandában, aki nem élt a bolsevista rendszerben, tehát halvány gőze nincs a kommunista diktatúráról, és aki a forintfüggőség áldozata, aki önkéntesen behódolt Magyarország kormányának, vagy kényszerből!

„So sovietským sväzom na večné časy! RVHP je najdinamickejšia hospodárska spoločnosť na svete!”

Vagyis Örök időkre a Szovjetunióval, a KGST a legdinamikusabb gazdasági közösség a világon, tudjuk mi volt az eredménye ezeknek a jelszavaknak, ezért nem kívánom az oroszok visszatértét!!!

A Felvidék.ma-n rákerestem „Szentesi Kálmán“ nevére, aki a napokban visszaigényelte a befizetett adójának nagy részét, mert úgy érzi, az állam nem arra költi, amire az adófizetők felhatalmazták, amiért a NAV 400000 forinra büntetette, Ennek szintén óriási hírértéke van, de a Felvidék.ma-n a kereső nem ismeri ezt a személyt!