Tündérkert 1.nap

antalagi | 2010. június 18. - 08:34

Magyar Éva produkciója megadta a kezdő lökést a Tündérkertben,egy szégyenbe ejtően őszinte,tiszta lelkű,magával ragadó előadás. Az a fajta, fajta? Nem,ezt nem is folytatom,hiszen nincs is ilyen fajta! Hanem, mindenki ,akivel beszéltem utána, más -más dolgot fedezett fel benne,kezdte önmagát belehelyezni a történetbe  és így  megélte közben a saját sztoriját,előjöttek a félelmek, gyötrődések,örömök,kínok. És biztos vagyok benne,hogy ezek az élmények még pár napig érlelődni fognak,és majd egy-egy élethelyzetben, pillanatban előjönnek, újab  és újabb tartalmakkal.

Ma este folytatjuk a sort egy Itt és Mosttal- improvizáció, nagyszerű,neves művészeink teszik ki magukat ismét élő céltáblának,kiszolgáltatva magukat a rendezőnek, nézőnek. Nem tudják,mi a feladat,milyen agyament ötlettel áll elő megint Caca, táncolni, brékelni, eszperente nyelven kérdezve beszélni,téeszelnököt szónokoltatni, inteligencibalzsamot vételezni a macsó bioboltostól, és egyéb helyzetgyakorlatok. Legutóbb márciusban láthattuk őket,azóta párszor találkoztunk és bizony arról beszéltek,mennyire jól érezték magukat és hiányoznak nekik (is) ezek az esték. Ma érkezik még egy meglepetésvendég,akiről ők sem tudnak. Csak a rendező.Na meg én. Böböbő! Na meg még ketten,akik részt vettek a játékunkban és kitalálták. Ma este kihirdetjük a nyerteseket,akik két személyre szóló belépőt nyernek a következő Itt és Mostra, ígérem, szeptemberben megejtjük.



Tehát ,akkor ma este a játszók: Bandor Éva,Gál Tamás,Mokos Attila, Olasz István, Lakatos Robi, a játékmester: Czajlik József. És a „beugró“ meglepetésvendég, bulváriul: sztárvendég.

Mindenkit szeretettel várunk

Ági