Rúzsa M. meg miegymás

Na, úgy gondoltam ideje lesz már küldenem blogbejegyzest, mert már száz éve nem írtam, és akik olvasták az előzőt, biztos kíváncsiak arra, hogy vagyok :))) Aha, persze, no de sebaj!

Hál' isten, derekam helyrejött, hála a rehabilitációnak, meg annak, hogy "vigyáztam rá", de nagyon (falunapok, Harley - Pozsony, LGT-koncert...), nem emeltem nehezet (Konrád, bocs, tudom, hogy költözöl, de nem tudok segíteni...), nem motroztam (ezért kib. nagy kár - a képen még egy koranyári motrozás Mónival látható), hogy meg ne fázzon a derekam, meg ilyenek.

Ja, tényleg falunap: évek óta nagy buli van mindig Kisudvarnokban, idén sem volt másképp, ott töltöttük szinte az egész hétvégét (legalábbis az estéket - még hajnali 3-kor is lehetett pecsenyét enni!!!). Idén a sztárvendég ugye vasárnap este Rúzsa Mgadi volt, a drága, az egyik megasztáros kedvencem! Nagyon vártam a koncertet, mert azelőtt még sose láttam őt élőben, pedig egyszer még majdnem koncertet is sikerült neki szerveznem, még tavaly/tavalyelőtt az MKP választási kampányrendezvényeként, csak sajna akkor még túl friss megasztár volt, és politikai szereplést nem vállalt (kötötte vmi TV2-s szerződés - vagy legalábbis arra hivatkozott a managerje). Na, de egy szó, mint száz, a mostani koncertjében sajna csalódnom kellett - fáj a szívem leírni ezt, de muszáj, mert az még OK, nem az ő hibája volt a szar hangosítás (alig lehetett hallani sokszor, hogy mit énekel), viszont a számok összeválogatásába csak volt némi beleszólása, és az szerintem nem nagyon sikerült - mert: Rúzsa Magditól nem azt várja el mindenki, hogy kieressze a hangját, hogy az embert kiverje a víz, amikor énekel? Mert sajnos nem nagyon volt így vasárnap este - nagyon sok langyos számot játszott, és egy kicsit így unalmas is volt a koncert. Hasonló érzéseim voltak a koncertjéről, mint az LGT-koncertről, hogy OK, OK, jó volt, nem volt rossz, de milyen kurva jó lehetett volna, ha rendesen megcsinálják az egészet, bulisabbra veszik a hangot - itt is ez volt a gond szerintem. A polgármester azt mondta, hogy volt ott szerinte 8000 ember is, hát, nemtom, nemtom, 8 nem volt, én olyan 6-ra tippelem max - de még ez is hatalmas siker, mert ha összehasonlítom pl. a "dunaszerdahelyi nyárral", akkor még sokkal jobb buli volt, jobb szervezés, stb. Pedig DS egy város, Kisudvarnoknak pedig hány lakosa van, 800-1000??? Mekkora költségvetéssel dolgozik az egyik, és mekkorával a másik?! Na, ebbe most nem megyek bele inkább.

 

Majd. Ha eljön az ideje. ;-)