Tomcat kukaca

Tegnap felhívták a figyelmem arra, hogy a Paraméter linkje el van helyezve a bombagyar.hu weboldalon, ajánlva van olvasásra, az „ezek jók” kategóriában.

Az oldal egy Tomcat nevű, közismerten szélsőjobbos magyarországi blogger oldala. A weboldalt én azelőtt soha, még akkor sem nyitottam ki, miután Tomcattel egy rövidke interjút készítettünk a Magyar Gárda avatásakor, és ő belemondta a kamerába az oldalának a címét, mert egyszerűen nem vagyok hajlandó az ilyen oldalakat mégcsak megnyitni sem (persze most megtettem, atfutottam: borzalom). Hát mit mondjak, meglepett a dolog, hogy mi a halálért linkeli be az oldalára Tomcat a Paramétert, de belinkelte valamiért, gondolom nem volt elég figyelmes, mert mi itt róla jót aztán sose írtunk, és közismerten nincsenek szélsőjobbos nézeteink sem… Aztán eltelt pár óra, és most meg arra hívták fel a figyelmem, hogy a linkünk eltűnt… :-)

Köszönet annak a kukacoskodónak, aki felhívta Tomcat figyelmét arra, hogy nem vagyunk odavalók, nagy szívességet tett nekünk ezzel, és Tomcatnek is, gondolom, mert az alábbi nyilatkozatot tette közzé a blogjában:

„Olvasóinktól elnézést kérünk a parameter.sk linkeléséért. Nem ismertük ezt az oldalt, csak a linkjét küldték el nekünk, én pedig nem néztem át tüzetesen, csak átfutottam, és első pillantásra egy tisztességes felvidéki magyar blognak tűnt. Még örültem is, hogy végre ilyen is van. Azóta több olvasónk jelezte, hogy ezzel sikerült egy magyarellenes, lényegében az index.hu-val egy szinten álló szennylapot reklámoznunk. Máskor jobban megnézzük, most pedig, ismételten, elnézést kérünk.”

Nos, kedves Tomcat, nem tudom ki küldte el neked a parameter.sk linkjét, mert nem mi voltunk, az tuti. Bókjaidat köszönjük, csak éppen annyit fűznék hozzá némi szerénységgel, hogy egyelőre még nem tartunk ott, ahol az index.hu. Csak szeretnénk :-), de dolgozunk rajta! Ja, csak még hozzátenném, hogy a google-os hirdetőboxodban még ott vagyunk, hiába, a Google nem világnézet szerint válogat!