Bugár girls VS. Csáky jányok

Nemrég a Youtubon összefutottam a csatolt videókkal, és rögtön meg is tetszettek! Nagyon jó kis kampányfogás fiatal, attraktív lányokat bevonni egy kampányba, ráadásul, ha még énekelni is tudnak… :)

 

De még ha nem is tudnak, és csak a stúdióban javították fel a hangjukat, akkor is nagyon jól meg vannak csinálva a klippek. Aztán, elgondolkodtam, hogy vajon nálunk is meg lehetne-e ezt csínálni… Mert ugye szép lányok nálunk is vannak (!). Meg politikusok is. Csak egy kicsit vicces lenne, ha egy bombázó azt énekelné, hogy Óóó, Pali vagy Óóó, Béla de kívánlak. Hehe. Amerikában ez már elmegy. Nálunk még nem nagyon hiszem, hogy túl nagy sikert aratna Bözsi néninél, ha az unoka megmutatná neki, hogy nézd, mama, ez a dal a Bélának szól… Aztán, ki tudja, lehet Bözsi néni azt mondaná, há’ fess gyerök ez a Béla, nekem is teccik. :) Vagy: a Palit mindig is szerették a jányok…

Na, mindegy, nem hinném, hogy nálunk egyhamar lenne egy olyan klipp, hogy „Bugár girls VS. Csáky jányok”. Pedig de jó lenne! :)

Amúgy, hajrá Obama!