Megvettem Bugár Bélát, de Csáky Pált is

Egy ismerősöm hívta fel a figyelmem arra, hogy egy marokkói, ám magyar nyelven írt portálon (felvidek.ma) megjelent egy írás, melyben a nevemet (na, le nem írta, de az sknic.sk mindent elárul) is emlegette Oriskó Norbert, kommunikációs funkcióhalmozó (MKP-webfelelős, felvidek.ma - főszerkesztő, Szabad Újság - főszerkesztő, MKP - Hírvivő - főszerkesztő, Duray Miklós asszisztense, stb.).

Mégpedig, hogy megvásároltam Bugár Bélát, azaz a bugarbela.sk domaint, és így előléptem "internet-kalóznak, azaz cybersquatternek". Kitér arra is, hogy Csáky Pált is megvásároltam, de mindhiába, hisz Csáky az EU-t részesíti előnyben, és ha majd lesz honlapja, akkor az elnöki weboldal címe .eu-s végződést fog kapni (Bicikém, ha te fogod az oldalt elkészíteni, és úgy fog majd kinézni, mint az összes munkád, akkor hiába lesz eu-s végződése, az EU-s színvonaltól elég messze lesz, kb. a Kaukázuson túl, így ajánlom lefoglalni még a csaky.asia-t is, mert az még szabad!!!). Ám legyen, tőlem az MKP jelenlegi elnöke azt csinál, amit akar, olyan weboldalat készíttet, amilyet csak akar, majd én is készítek neki egyet - vagy, elnézést, egy róla szólót. Vagy megtölthetem tartalommal a berenyi.sk-t, mert az is az enyém. Meg a simonzsolt.sk-t is, vagy ahogy Oriskó már írta, a bugarbela.sk is az én tulajdonomat képezi.

Hogy mi a célom a domain-nevekkel, még nem döntöttem el - megtöltöm-e őket tartalommal (ami nem tilos, és nem ütközik semmilyen törvénybe, ha megfelelő tartalommal látja el őket a tulajdonos, bármilyen webcímcről legyen is szó), vagy egyszer majd lemondok róluk...

Egyébként üdvözlet a Szabad Újságnak, mert a szabadujsag.sk is az enyém! De az .eu még szabad, fussatok regisztrálni! :-)

Megjegyzés: a domain-nevek már kb. két éve a tulajdonomban vannak, és nem kértem ki egy politikus véleményét sem a dologról soha.