Ad: Csáky Pál - A magyar szülők és a Most-Hidas asszimilálódni kívánók figyelmébe

Balkó Gábor | 2013. április 12. - 21:24
Tavaly Kolonban a márc. 15-i ünnepi beszédet Csáky Pál mondta, s olyasféle is elhangzott tőle, hogy zavar van fejekben, ezzel a választási eredményekre utalt, az MKP sikertelenségére. Ünnep lévén nem akartam belemenni a vitába, csak azt mondtam, hogy nem lehet kollektívan elitélni a nem MKP-t választókat. Erre az egyik gímesi barátunk megszólalt, de igen, zavar van a fejekben...Gímesről is eljöttek Csáky Pál és Dunajszky Géza könyvbemutatójára...tehát a gímesi barátunk szerint is zavar van a nem MKP-t választók fejében, Hidas agymosott, hibrid, kollaboráns nemzetáruló mindenki, aki ne maz MKP-t választja, mint ahogy a neten folyik a kollektív gyalázás!!!

Tíz évvel ezelőtt a félévi bizonyítványosztáskor Zsérén mondta Csáky Pál:
„Szeretnénk átfogó képet kapni a zoboraljai helyzetről, az elemzés két-három héten belül megvalósulhatna, és márciusban találkozót hívnánk össze. A kormánytagok, államtitkárok, parlamenti képviselők, valamint az érintett községek polgármesterei és pedagógusai vitatnák meg, mi lehet a zoboralji iskolák számára az optimális megoldás.“
S mi történet ezután?
2003. jún. 2-án a gímesi MKP képviselői is ellene szavaztak az alapiskola magyar részlege önállósulásának, előtte néhány nappal Szigeti Lászlóval tárgyaltak!!!

Ekkor volt zavar a fejekben,  ekkor kellett volna megszólalni a gímesi barátunknak...

Több itt: http://www.zoboralja.sk/index.php?t=&p=&xp=&MId=&Lev=&Ind=16&MId=&P=index,hu,&Ind=1324