Bazmegisztán kontra Babilon

Barak László | 2012. október 30. - 17:41
Olvasom valamelyik Sandys beszámoló kommentjei között, hogy Amerika megérdemli a hurrikánt. Mivelhogy „buta 1 nép van ott“ – így az egyik agyatlan barom. Aki persze sajnos egyáltalán nem egymaga bitangolt el a Sandy hurrikán „környékére“ (is). Illetve szarta ki magát ösztönösen – mivel egyéb tevékenységre nyilván aligha képes – a vonatkozó beszámolók alá (is).

Ilyen a  webvilág, ez megy akárhol. Mi is hát egy ilyen hangos böffentésben a hírérték? Tulajdonképpen semmi.

Hacsak! Hacsak az nem, hogy az efféle retardált faszfejek kivétel nélkül azok közül kerülnek ki, akik az újnáci agymosodák leghűségesebb kuncsaftjai. Igenis, akár kőbe is véshető, bizony az ún. militáns „jobboldal” lábszagú jobberei, parasztjai ők. Akikbe annak idején nyilván csak a redves seggükön  át sikerült bejuttatni az ábécé néhány betűjét is. A vonatkozó használati utasítást viszont már nem igazán lehetett föltolni nekik. Akkor meg hogyan is lennének képesek megfejteni bármilyen egyszerű rejtvényt pld. írott szövegre emlékeztető izét az ököridvadékjai.

Emberi agy nélkül egyébként is szinte a lehetetlennel határos a gondolkodás. Annál inkább a konstans csordába verődés. Méghozzá alpári vezényszavakra, mint: cigány, nigger, zsidó, buzi köcsög, multi, bank, IMF, illetve turul, Ópusztaszer; vagy: Csaba királyfi, Horthy Miklós, Vona Gábor, Orbán Viktor, Dojcstomi, Wittner Mariska néni stb.

Ennyit arról, hol is tenyészik buta 1 nép, bazmeg? Hát nem az általad folyamatosan dézsmált és minden testnyílásoddal piszkított farmon? Bazmegiztánban? Ahol az istentelen Babilonnal ijesztgetik a csordát, nehogymá´a koszos, büdös vályú mellett holmi harmatos és határtalan legelőről álmodjon.