Nem minden iskolázatlan hentes baromállat…

Barak László | 2013. január 13. - 09:44
Tömény cigányozás közepette dögevőről röfög a Csehszlovák kém blogbejegyzése alatt egy szellemi toprongy - talán hentes… Akit faszbúkprofilja szerint, az „ÉLET” iskolázott. Mégsem kóser azonban azt gondolni és állítani, hogy valamennyi iskolázatlan hentes baromállat vagy csürhéből szalajtott, kívül-belül koszos és büdös disznó. Ilyen gömbölyű a világ, csak ennyit kellene fölfogni a kollektív bűnösség elvét elutasító, ám épp ezen elvek szerint mocskolódó nyilas mitugrászoknak.

Ráadásul, mintha nem is a témát ragozná a húgyagyú kreténje. Pedig dehogynem... Akkor is, ha a többiek, értsd, a többi kvázi véleményező nem is a cigányokat égeti, hanem „csak” a zsidók ellen tüzel. Egyénileg és kollektíve sértve érzik magukat ugyanis. Mert, képzeld el, zártkapus mérkőzésre ítélte a FIFA az MLSZ-t, kollektíve pedig őket, és persze a normális futballközönséget is. Egyébként épp azok miatt a húgyagyúak miatt, akik a Magyarország-Izrael "barátságos" focimeccsen heveny antiszemita tüntetést gründoltak. No és jó néhány egyéb, általában rasszista moslékot toló pszicho- és szociopata miatt…

Így hát a Puskás-stadion helyett a csürhe kénytelen lesz majd máshol maga alá szarni a magyar-román zártkapus meccs alatt. Ajánlott olyan helyen, ahol a közízlés sérelme nélkül saját testnedveikben is meghempereghetnek az önfeledt zsidózás, cigányozás, oláhozás, vonatozás közepette.

Akinek pedig ez a szöveg meg a FIFA-döntés nem tetszik, olvassa el ami alatta van, meg a  „kommenteket” ITT is.