Az „energikus” náciinasok meg a Paraméter

Barak László - excl. | 2013. március 13. - 14:50
Igencsak groteszk és szánalmas cselekmény bármilyen összeesküvés-elméletek gründolása a Paraméter meg bárki rovására, aki szerint kurvára bűzlik a szlovmagy náciinasok zsákutcája.

Khm, megint letették névjegyüket itten (némelyek /jobb/egyenesen az ököljog jegyében) a nácizmussal fertőzött szlovmagy „energikusok”. 

Pedig a Paraméter „kémei” (Ardamica Zorán és a Csehszlovák Kém) mindössze annyit tettek, állítottak, amennyit az „energikusok” az általuk produkált kommentcunamiban maguk is beismertek. Tudniillik, hogy már nemcsak az alsógatyájukban hordják a barna "vonalkódot", hanem az agyuk helyén is ott tenyészik a náci massza. Nevezetesen, a szar.

Vagyishogy igenis testi-lelki egységbe forrtak a nyíltan xeno- és homofób, valamint kifejezetten antiszemita, s ezért civilizált helyeken szalonképtelen, azaz büdös Jobbik mérvadó komisszárjaival. Akik mindeközben nyilvánvalóan olyan eszköznek tekintették, tekintik őket most is, mint bárki, mondjuk, a klozetpapírt. Erre vall a frissen nyilvánosságra került Szávay-dosszié. Ami bizony arról szól, hogy a felvidéki klozetpapírt sajna korántsem találják olyan vastagnak, amilyennel számoltak. Merthogy használat közben általában kilyukad…

Hogy a taplóbajnokok is megértsék: „A legrosszabbul Felvidéken állunk a gyenge magyar identitás miatt, de „szerencsére” itt szinte elhanyagolható a magyar állampolgárok, így a potenciális magyar szavazatok száma is, így erre a régióra kell a jövőben a legkevesebb hangsúlyt fektetni” – így Szávay a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetvezetője

Kedves náciinasok, hogy mindez még inkább érthető legyen, egyáltalán nem kell semmilyen bérencnek  (értsd: Híd- zsidó-, tót- köcsög- libsibérencség) lenni ahhoz, hogy mindezt bárki megfelelően értelmezze.

Persze, hogy mindez érthető legyen, ahhoz a szövegértelmezésre képtelen analfabéta kirakatmagyaroknak pld. nemcsak rovásírásul, hanem magyarul is tudniuk kellene. Ez esetben aztán eszükbe sem jutna kétségbe vonni azt a tényt sem, hogy a Paraméter „kémeinek” semmilyen netuddkik nem fogják a ceruzájukat, amikor úgy értelmezik a kialakult helyzetet, amilyen.

Vagyis igencsak groteszk és szánalmas cselekmény bármilyen összeesküvés-elméletek gründolása a Paraméter meg bárki rovására, aki szerint kurvára bűzlik a szlovmagy náciinasok zsákutcája. Főleg az olyan küldetéstudatosok részéről visszatetsző, akik saját bevallásuk szerint is évek óta sülve-főve bratyiznak a magyarországi újnácikkal! És tökmindegy, hívőkként-e, avagy "csak" a haszonelvű szerepjátszás okán.