Hol található az újnáci hordák provinciája, avagy a csürhe visszavág

Barak László - excl. | 2013. április 9. - 14:31
Kikérte magának egy jobbikos alapszervezeti elnök, egyszersmind a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesületének führere, hogy náci csürhének minősítették a bandájával együtt.

„Csak” azért, mert a holocaust áldozataira emlékező Élet menete napjára tervezeték Adj gázt! elnevezésű motoros felvonulásukat.

Olyant is bírt mondani a csóka, hogy ők csak tavaszköszöntőként gurulni akartak egyet a városban.És hogy eszükbe sem jutott bárkit megfélemlíteni. Meg azt is hozzátette, hogy fel sem vetődött bennünk, ha motoros rendőri felvezetéssel vonulnak Adj gázt jelszóval a Zsinagóga előtt az Élet menete napján, azt bárki veszélyként érzékelhetné…

Mármost, senki ne gondolja, hogy létezik egy ekkora balfasz. Habár az ostobaság kétségkívül a barbárság melegágya. Amely arrogáns pofátlansággal párosul. No és alattomos sunyisággal persze. Lásd, azt a szöveget is, amely a Wikipédián a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete címszó alatt olvasható. Hogyaszongya: „az Egyesület a hatályos jogszabályok keretein belül szervezetten fellép a hátrányos megkülönböztetések ellen, támogatást és segítséget nyújt a jogsérelmet szenvedetteknek és a rászorulóknak“.

Ennyit arról, hogy indokolt és időszerű-e manapság Magyarországot az újnáci hordák provinciájaként emlegetni…