Már hogy lehetne, hölgyeim és uraim, a csicskavízió híradója „kibaszott“?!

Barak László - excl. | 2013. május 15. - 16:33
Rákay Philip évekkel ezelőtt - lihegve nyomuló celebinasként - olyan magától értetődően „butakurvázta“ le nézőit, mint ahogy az ember az alfelét törli ki nagyvécé után.

A leglibább szőke nőket jellemző naivitás kell ahhoz, hogy valaki bevegye, az Orbán-kormány nyaloncai által megszállt közszolgálati televízió híradóját „kibaszottnak” minősítő Szebeni Istvánt (ITT nézd meg) és „bűntársait“ nem politikai okok miatt baszták ki munkahelyükről, mint a lúdat fosni…

Tessék elképzelni, ha Szebeni továbbra is a Nemzeti Együttműködés Rendszere csicskavíziójának  „kibaszott híradóját“ moderálhatná, hogyan lenne képes a nagyérdemű röhögőgörcs nélkül végighallgatni a szájából, hogy Magyarország jobban teljesít…?!

Habár az is megérne egy pártszervezeti röpgyűlést, hogy ugyanebben a köztévében az a Rákay Philiph pöffeszkedik továbbra is intendánsként (politikai komisszár), aki évekkel ezelőtt - lihegve nyomuló celebként -  olyan magától értetődően „butakurvázta“ le nézőit(ITT nézd meg), mint ahogy az ember az alfelét törli ki nagyvécé után…

Igaz persze, I. Pökhendi Philiph, akkor még csak egy fospumpaként működő tévéállomás pályaszéli bugyimagazinjában játszotta a felsőbbrendű polgár szerepét.