Mi ez a nemzetgyalázó uszítás már megint?

Barak László - excl. | 2013. augusztus 13. - 17:45
Erre kössetek csomót, Vírusnyűvő Berényi Józsikámék, meg az MKP (Múltba Kókadó Pöcsök) kamasz medikusai! Vagy inkább vágtassatok csak, méghozzá lehetőleg „lósebességgel“ a süllyesztőbe!

Ha a Kárpát-medencében mostanában nem a Szent Korona kaucsukmásolata (Magyar Szent Barbie) előtt prédikálnának (fosnának szájból) heveny és idült ápoltak, avagy éppen „csak“ szorgos szélhámosok, hullabiztosan eszébe jutott volna már Szent Koronánknak, hogy „lósebességgel“ elhúzzon ebből a lóhúgyszagú falanszterből vissza egészen Bizáncig?

De hát, hogy is lenne képes gondolkodni, mi több, megfutamodni egy kvázi Barbie még, ha magyar is...? Őszentsége, a zigazi pedig minimum le van fagyva…

Mi ez a nemzetgyalázó uszítás már megint? – kérdezhetnék mostan a jó szándékú, de akár az elvetemült honleányok és honfiak is. Nos, nemzetféltő és -mentő tűzokádás előtt kéretik talán MEGTEKINTENI EZT A VIDEÓT:

Miután az ilyen stresszes helyzetekben szükséges cigi- vagy pisiszünetről és fekvehányásból visszatérve újfent a képernyők előtt ül a kedves nagyérdemű, lássunk további tényeket:

A felvidéki magyar gyökérként (bűnös, aki nem egy magyar fa gyökerére gondol) felkonferált Kormos Lászlót, a Magyar Tanács p.t. elnökét – aki a felvidéki álautonómiaharcosként a bajsza alatt vigyorogva abban bízik, hogy …„Szlovákia önként csatlakozik Magyarországhoz, a Szent Korona alá, és akkor már nem lesz szükség autonómiára“... –, természtesen Ladislav Kormošként (ITT VAN) tartják számon lakhelyén, Párkányban és valamennyi hivatalos szlovákiai okiratban.

Nehogy félreértsen bárki, személy szerint le se szarom, hogy egy Ladislav Kormoš Kormos Lászlónak adja ki magát, avagy sem. Az is egál nekem, hogy erről a Ladislav Kormošról azt tartják a párkányiak: minden volt már, csak éppen még akasztott ember nem. Kit érdekel, az ő dolga. Csakhogy egy ilyen ügyeskedő nímand, ne vegye már a szájára az „ isteni erkölcs” szókapcsolatot! És ne magyarkodjon se nekem, se senkinek karriervágyból, megélhetési meggondolásból, és ne makogja még odahaza az alsógatyájában matatva se, hogy: „lósebességgel vágtatunk a szakadékba és a elpusztulásba, hisz versenyalapon társadalmat szervezni nem lehetséges“... Meg azt se, hogy: ...“az individualizmus előtérbe helyezése a társadalom pusztulásához fog vezetni”…

Vágtatsz ám a szakadékba meg az elpusztulásba te magad, te főindividualista, főkonjunktúralovag Kormoš! Meg az echte magyar szirti mohánál is kevesebb intellektussal megvert, elbambultan tapsikoló, tátott szájú közönséged…! Illetve azok a zombik, akik az általad vezetett egylet létrehozásánál ministráltak.

ITT NÉZD MEG desszert helyett a Csemadok komáromi alapszervezetének elnökét, az MKP (a Csehszlovák Kém után szabadon: Múltba Kókadó Pöcsök) helyi pillérérét, Studenbek Lászlót és a Duray Főzombi Miklóst. Aki csak – mekkora gáz! – heveny gyengélkedése miatt nem tudott részt venni a Magyar Tanács p.t. alakuló szeánszán meg Ladislav Kormoš tanácsi Főlószerszámmá, pardon, Lófővé avatásán…

Nnna, most már erre kössetek csomót, Vírusnyűvő Berényi Józsikámék, meg az MKP (Múltba Kókadó Pöcsök) kamasz „medikusai”! Vagy inkább vágtassatok csak, méghozzá lehetőleg „lósebességgel“ a süllyesztőbe!