Ennyi voltatok!

Barak László - excl. | 2013. szeptember 26. - 19:32
UP-kém, beleszartál ám egy kapitális rakást a saját ventillátorodba, tudod-e? Szerintem egyébként sajnos jól tudod…

Ahhoz azért marha vastagbőr kell, jobb esetben bazira betépettnek kell lenni, hogy a mindenkori közéleti gátlástalanságot akkordban fikázni látszó médium vezére majdnem a szarszájúságig bekattanjon, mert az állampárt, történetesen a kétharmaddal táncoló fideszlegénység egyik ügyeletes kispöcsét megszívatják politikai ellenfelei. Ha már annyira jólesik neki is itt-ott a szívás, mármint a rajtakapott kispöcsnek ugye. Illetve, amint arról Uj Péter, a 444-es álkalózhajó parancsnoki hídján dalol: a kólázás, katizás, szpídezés. Vagy valamizés.

Mit csinál konkrétan UP? Maszopozik, komcsizik, bunkózik jó kiadósakat, vagyis ezerrel basztatja az ügyeletes vicinális fidesznyiket, az önmagát nyilván falufaszának képzelő kispöcsöt leleplező ellenzéket. És moralizál akkora büdöseket, amekkorákat Semjén még Gyurcsány orra alá sem lenne képes fingani - nekifutásból se! No meg olyan primitíven bizonyítványmagyaráz, mosdatja a narancssárga szerecsent, hogy a Szőke Ciklon Gabriella tulajdonképpen egy ágrólszakadt kismiska hozzája (UP) képest?

Hogy képzavargok itten? Csoda…?!

Szóval UP-kém, beleszartál ám te egy kapitális rakást a saját ventillátorodba, tudod-e? Szerintem egyébként sajnos jól tudod.

Más kérdés, képesek-e belenézni - bele mernek-e nézni - a tükörbe azok a kollégáid, akik egy légtérben tartózkodtak veled az aktus idején. És általában.