Birkamagyarország nem ország!

Barak László | 2013. október 31. - 19:41
Alig több mint három év alatt sikerült visszaterelniük Birkamagyarországot az 1956 előtti akolba. És lassan, de biztosan jobban teljesít majd mint, a kopasz kommunista bandita, Rákosi Mátyás alatt!

„Ilyen hírt csak 1989 előtt küldhettél volna nekem... ha nem toltam volna még a csattogós lepkét“ – írta nekem az imént kedvenc kémem, a Csehszlovák, miután megosztottam vele az ÉV HÍRÉT, miszerint „garázdaság gyanúja miatt eljárás indult ismeretlen tettes ellen a Magyar Szolidaritás Mozgalom szeptember 29-ei rendezvényén történt szobordöntés ügyében“.

De mi is történt vajon? A tulkok kedvéért íme a lényeg:

„A Szolidaritás szeptember 29-én, a budapesti Clark Ádám téren tartott kormányellenes demonstrációja végén lelepleztek egy Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló, bronzszínű hungarocell szobrot, majd ezt aktivisták ledöntötték úgy, hogy a Sztálin-szobor egykori ledöntésére emlékeztető módon a csizmája a talapzaton maradt. A tömeg ezután a Lánchídon át a Terror Háza Múzeumhoz vitte a feldarabolt szobrot, ahol a maradványokat felállították.”

Mármost, a garázdaság az aktuális magyar jogszabályok szerint olyan köznyugalom ellenes bűncselekmény, amely a hivatali bikkfanyelven szólva: kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartás, amely másokban megbotránkozást vagy riadalmat kelt.

Szóval, EZEK berágtak és beszartak! Vagy csak berágtak, esetleg csak beszartak.

Egyébként tök mindegy, mi történt velük. A lényeg, hogy alig több mint három év alatt sikerült visszaterelniük Birkamagyarországot az 1956 előtti akolba. És lassan, de biztosan jobban teljesít majd, mint a kopasz kommunista bandita, Rákosi Mátyás alatt!

Megérdemlik. A pásztorok ugyanúgy, mint a birkák…