Színpadi alkalmazott levelét megírta, taknyával telesírta...

Barak László | 2014. május 30. - 16:01
Bognár Zsolt Kulka Jánosnak írt levele ihlette e pár keresetlen sort. Hogy ki az a Bognár Zsolt? Jó kérdés.

Bognár Zsolt az a személy, akiről most derült ki, hogy a magyarok Istenének földi helytartója, Orbán Viktor helyett is írhat levelet valamikori főiskolai  évfolyamtársának, Kulka Jánosnak. Holott Kulka a minap Orbánt szólította föl, szíveskedjék már néhány mondatot nyilvánosan kifejteni arról, hogy  ugyanazt gondolja-e a melegekről, mint kedvenc udvari bolondja, Kerényi Imre. Illetve, hogy nyilatkozzék, parancsra üzent-e hadat Kerényi a „színházi buziknak“, avagy csak úgy, hirtelen fölindulásból fröccsent ki belőle a homofób köpet, amely Kulkát levélírásra késztette.

Nnna, hogy ne bonyolítsuk a dolgokat, Orbán egyelőre nem válaszolt Kulkának. Lássuk be, bokros (kisisteni) teendői közepette nyilván a legkisebb gondja is nagyobb lehet annál, mintsem hogy akár egy pillantásra is méltassa udvari bolondja köpetét. Mi több, hogy egy rinyáló „buzi” arcáról törölgesse azt. És persze biztos lehetett abban is, előbb-utóbb úgy is akad valaki, pardon, egy buzgómócsing senki, aki  a piszkos munkát elvégzi helyette.

És lőn, Bognár Zsolt, önmegtermékenyítő és -valósító színpadi alkalmazott, táncdalnok, neki is durálta magát, hogy nem más, mint a deviancia, a luciferi megdicsőülés, a romlottság, vagyis a „buzilobbi“ ellen indított nemzeti attak ágyútöltelékeként a szépség, a férfi nő iránti szerelme, a férfi barátság, az igazabbá, a jobbá válás katarzisa jelszavával vegye föl Kulka Orbán elé hajított, devianciával, luciferi megdicsőüléssel és romlottsággal megfertőzött kesztyűjét... Vagyis levelét megírta, taknyával telesírta...

U.i.: Időközben egyébként kiderült, volt idő, amikor Kerényi nem volt még olyan finnyás szexuálisan, mint legújabban. Lásd, Terry Black észrevételeit. (Hm, dugtak volna…?)

Csak remélni merjük, Bognár Zsoltot csakis igazi „szexuális árja” meggyőződése vezérelte Kulka ellen, nem pedig az, hogy hozzá képest tulajdonképpen csak egy (hamis) izé... Íme: