Felvidéki seggfejek

Barak László - excl. | 2014. október 22. - 15:33
Tessék elolvasni néhai barátom, Bödők Zsigmond A faszpirin című posztját, oszt´ mindjárt leesik, merre, hány lépés, vagyis, hogy kicsoda Csáky Pál.

Eszemben sincs kételkedni abban, hogy a szlovákiai magyarok túlnyomó többségének a legkisebb gondja is nagyobb annál, mint kiakadniuk azon, hogy a Szlovákiában tartott EP-választásokon szerzett szavazatokkal EP-képviselővé avanzsált Csáky Pál (MKP) mostan már Magyarország EP-képviselőjeként rázza a rongyot Brüsszelben. Viszont abban se kételkedjen senki, hogy én Csákyt nem csak ezért a falmellékiségért tartom egy semmirekellő életművésznek, képmutató seggfejnek. Akárhány okom van erre. De, hogy ne szaporítsam fölöslegesen a szót, tessék elolvasni néhai barátom, Bödők Zsigmond A faszpirin című posztját itt, oszt´ mindjárt leseik, merre, hány lépés, vagyis, hogy kicsoda Csáky Pál.

Ha viszont akad még eztán is olyan fogalmatlan „felvidéki” magyar, aki képtelen ráébredni, hogy Csáky és kvázi főnöke Berényi az orránál fogva vezette és vezeti őt, meg mindenkit, aki akkora balek, hogy az általuk fémjelzett Magyar Koalíció Pártja elnevezésű politikai bűnszövetkezetre vesztegeti a szavazatait, akkor az a „felvidéki” magyar vastagon megérdemli a sorsát…