INTERNETADÓ: A hivatásos Fidesz-troll szerelemből betámadta Amerikát, meg az újságírókat…

Barak László | 2014. október 28. - 15:44
Bayer Zsolt koponyájában megint elsült az emésztőtraktus.

Ennyivel el is lehetne intézni azt az irdatlanul bűzölgő híg „rakást”, amit a Magyar Hírlap elnevezésű pártnyomtatványban produkált a netadó ellen szervezett vasárnapi tüntetés nyomán. Úgymond, „Álláspontként.“

A „mű“ egyébként, mint minden egyes Bayer-zagyvalék, simán hányingert keltő, szánalmas, egyszersmind mulatságos.

„Szerzőnk“ kitüntetett célpontja ezúttal – habár a netadó, illetve az Orbán-rezsim ellen tüntetők tömege ihlette őt – korántsem a vasárnapi tüntetés, hanem az USA budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője, André Goodfriend. Vagyis tulajdonképpen az Egyesült Államok, mindenestül.

Hogy miért is? CSAK…! Amely tény már önmagában is holmi monitor előtt maszturbáló húgyagyú trollok bunkótempóját idézi. És az adott kontextusban persze legalább annyira jelentéktelen, mint holmi trollköhögés vagy -magömlés. Vitába szállni vele leginkább ezért tök fölösleges időtöltés.

Ugyanezért nem érdemes fikázni ennek a permanensen vicsorgó, önhitt, sznob seggfejnek az ízlését sem. Legyen az ő, khm, keresztje, hogy az Igazából szerelem című brit nyáltenger gerjeszt-e benne közéleti szarszájúságot, avagy kizárólag önmaga szagló produktumai (értsd: Magyar Hírlapban elkövetett förmedvényei) olvastán szokott neki büszke merevedése lenni.

E néhány keresetlen sor létrejöttének oka tehát csak annyi, hogy dokumentálva legyen: még ez az elfajzott, képmutató individuum képes rohadt kis pártmunkásoknak, brezsnyevi pravdásoknak meg idiótáknak titulálni azokat az újságírókat, akik vele ellentétben egyáltalán nem az általuk gründolt pártistállók elkényeztetett hízóiként henteregnek a saját piszkukban. És röfögik tele rendszeresen az étert fekáliával. Tetejébe mindezt egy Békemenetnek elkeresztelt pártkonda éléről elkövetve…!

Igazából meghízva...