Egy hólyag, aki becsinált a "nemzetáruló" újságíróktól

Barak László - excl. | 2015. április 29. - 13:46
Belátható, Szász Jenő egy óvatos duhaj, azokhoz az elmebetegekhez képest, akik a nemzetárulónak bélyegzett újságírók fizikai likvidálását követelik.

“(…) én képviselő úrtól azt kérem, hogy egy olyan törvényt kezdeményezzen, hogy például a Nemzetstratégiai Kutatóintézet ne legyen köteles minden egyes információról újságírói kérdésre választ adni. (…) élünk azzal a gyanúperrel egyes újságírók esetében, hogy más érdekeket képviselnek, mint a magyar nemzet érdekei, ezért én azt gondolom, hogy érdemes volna ezt megfontolni, hogy például ezen válaszadási kötelezettség alól valamifajta mentesítést legyen, vagy hogy például a nemzetstratégiai kérdéseknek legalább bizonyos kategóriája érdemelne-e ilyen védelmet vagy sem. Én inkább ebből a szempontból kérem a képviselő úr és a bizottság segítségét. (…)”

Fotó: MTI

Ezt a jelképes szarrakást az a Szász Jenő bírta magából kinyögni a Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottsága ülésén, aki a magyar adófizetők rovására évi 12,5 millió forintért bassza a ködöt a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnevezésű politikai menhelyen.

Belátható, Szász Jenő egy óvatos duhaj, azokhoz a neten vicsorgó elmebetegekhez képest, akik a nemzetárulónak bélyegzett újságírók fizikai likvidálását (is) követelik.Elvégre politikai gyilkolászásra történő bujtogatás helyett intézményes védelemért rinyál gazdáinál. Magyarán, nemzetstratégiai kussolás hivatalos engedélyezéséért folyamodik. Nehogy már kénytelen legyen az olyan újságírói kérdések megválaszolására, amelyek az firtatják, tudja-e pld. Szász, hogy a nemzetstratégiát eszik-e vagy isszák? No és ki az a néhány udvari sarlatán, akik rajta kívül fölzabálják azt a közel 1 milliárd forintot, ami évente leesik nekik koncként. A nemzet asztaláról.