Civil a közélet alapja! Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata az átláthatósági törvényjavaslatára hívja fel a figyelmet!

tagholnap | 2017. január 12. - 09:39
Mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán 2010-ben egy komplex és átfogó átláthatósági törvényjavaslatot tett le a választásokon győztes asztalára. Ha az életbe lépett volna, ma a civilszervezetek elleni retorika fel sem merült volna, ahogy a magyar emberek kárainak jó része sem következett volna be.

Civil lét, civilek munkája, kritikájuk a közélet alapja.    

 

Politikai véleményből lesznek civilszervezetek, majd innen indulnak ki a pártok.  Van amikor egy kollégiumi csoport alakít szervezetet, akár egyből pártot a tanáruk instruálása és politikai háttere mellett.    

 

 Egy kollégiumi csoport tagjai igazi civilek.....................................

 

 

Mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán 2010-ben egy komplex és átfogó átláthatósági törvényjavaslatot tett le a választásokon győztes asztalára.

  

Ha az életbe lépett volna, ma a civilszervezetek elleni retorika fel sem merült volna, ahogy a magyar emberek kárainak jó része sem következett volna be.

 

 

CAMERA

A civil a közélet alapja!

     

 

Magyar emberek életének problémáit megmutató civil, sajtó kritikák ellen politikai hatalommal fellépni foci nyelven szólva igazi öngól!

 

Megfelelő politikai kultúra, ezen belül politikai vita kultúra a társadalom gondjait, jelenségeit teszi a hatalom számára felfoghatóvá, érzékelhetővé.

   

 

Különösen akkor, ha a hatalomra jutott politikai erő maga is élvezte ellenzékben ezen józan, politikai kritikák előnyét a választók között.

 

 

Ez a magyarság elemi érdeke, a magyar emberek elemi érdeke Magyarországon!    Senkinek sem jó, ha a hatalmi politika öngólokat rúg saját választói ellenében.