Csatoljuk Magyarországot Szlovákiához!

Csehszlovák Kém | 2012. október 23. - 12:59
Lefosta a bokáját a Jobbik, egyre több szlovák állampolgár él Rajkán, húúú. A beszariak tik vagytok, iszik még szlovák katona lova a Drávából! (Képen: Dvojjazyčné Južné Slovensko - Hol a szlovák felirat?)

Képzeljük el, hogy Orbán Viktor és Vona Gábor autóján csupán a reklám miatt van kint a NAGY MAGYARORSZÁG matrica, sok településen csupán csak reklám az a rengeteg NAGY MAGYARORSZÁG ábrázolás, bárhol. Azt hiszem, illene ezt komolyan vennünk, a magyar mindig is nálunk, szlovák földön akart élni, a magyar mindig is szívesen lenne Szlovákia része. Már csak a nemzetközi porondon kellene megegyeznünk és összehozni a tutit. És most, hogy elindultak fiaink és lányaink, hogy kolonizálják a magyar területeket egy pillanatra évszázados panaszunkat is megérthették magyarjaink, hogyan érzett a szlovák korábban. Lehet, néhány embernek most nem tetszenek a fejlemények, de a csatlakozásotok a 64 vármegye ifjúsági mozgalom álmát teljesítené be: újra egy nemzet lehetnénk, 64 vármegyében!

Meg aztán már azt sem értjük, miért pont Rajkával, ezzel a horvát elnevezésű, egykor német többségű faluval babrálnak a turbómagyarok. Hiszen 1880-ban 179 magyar lakott 2422 német, 32 horvát és 18 szlovák mellett, majd 1910-ben 422 magyar élt 2215 német, 13 szlovák és 6 horvát lakossal együtt a településen. Magyarul „Rákfalva” elnevezést kellene viselni, de nem, így most a horvát elnevezés helyett kapna egy csinos szlovák változatot, végre. Végképp nem értjük, mi a gond a Bratislava VI. kerületi elnevezéssel, amikor végre Pozsony része lehetne, éppen úgy, mint a Nagy Magyarország matricákon, amelyről nem egy községet, de egy egész államot téptek le „igazságtalanul”, milyen érdekes: Sólyom átgrasszálna a komáromi hídon, mert így támadt kedve, bezzeg ha szlovákok költöznek Rajkába az már rossz.

Ha már a Jobbik minden áron tüntetni akar, miért nem azokhoz a szegény, csóró hunokhoz megy el, akik néhány szépen csengő euróért, eladták földjeiket és házaikat és szülőföldük egy részét – Hungáriát, amely éppen úgy szlovák, mint magyar ország is. Nem, a Jobbik a turán-kazár pszeudo nomenklatúra maradványa által fenntartott fixa magyarosító gondolat alapján, már az egykori Hungária határain belül is magyarként kezelt szlovákokkal próbálkozott, azzal a néppel, amelyet valami furcsa hallucinogén anyag hatására gyengének tartanak, pedig az a tény, hogy a magyarosító politika és a nemzeti intézmények hiánya ellenére is a szlovákok nemzetté váltak, pont az erőt mutatja: éppen ezért a magyaroknak a szlovákok ellen soha nem lesz semmilyen esélyük baszakodni.

Rajka után Mosonmagyaróvár, Győr majd Komárom, teljesül Slota álma, nem kellenek már tankok sem Budapestre, menetből elfoglaljuk. Másik irányban is érdemes elindulni: Vacov (egykori nevén, Vác), Päťkostolie (Pécs), Jager (Eger), no meg a Tátra, Fátra és a Mátra! Néz majd nagyot a 64 vármegye is! Nem kell félni attól sem, hogy elveszik nemzetünk, nyolcvan éve, még Pozsonyban is alig voltunk, nemhogy a főváros környékén. Mi várhat déli magyarokra? Csak a fokozatos asszimiláció, végig, a Balaton irányában is, egészen a szlovén-szlovák határig. A Jobbik pedig beszéljen helyi magyar emberekkel, kérdezze meg őket, szerte az országban! Régen talán még félt a magyar paraszt a szlovák fennhatóságtól, ma már belátják a kocsmában a sligovica mellett: ha nem csatoljuk Magyarországot hozzánk, ma már a nyomor még nagyobb lenne.

Sajnos, az emberek többsége még azt hiszi, hogy mert Szlovákia és Magyarország is a shengeni övezet része, az állampolgárok oda költöznek, ahova akarnak, ott fizetnek adót a házukért és a földjükért, a szemétszállításért, az áramért és a gázért, ahol laknak. Németek, osztrákok nem foglalkoznak már a Benes-dekrétumokkal sem, beülnek a Mercedesbe és beutaznak Magyarországra, Szlovákiába, Csehországba és a helyi ingatlaniroda segítségével földet vásárolnak. A Jobbik miért egy szlovákiai ingatlanirodával foglalkozik a magyarországi ingatlan-irodák helyett? A német mercik korszakának nem vetünk véget, Gábor?

Egyébként, miről is beszélünk? Magyarország az utóbbi években vagy négyszer majdnem csődbe ment, van szuperfasza inflációjuk, bolond politikai vezetőik, hatalmas szegény tömegeik, ezért euróval olcsó, minőségi a kaja, a pia, és a magyar punci, ráadásul jók az ágyban is. Aki ezt a reklámot kitalálta, természetesen tudja, hogy Pozsony VI. kerületével soha nem lesz egyenlő Rajka, éppúgy, mint ahogy a hírhedt energiaital reklám kiagyalója is tisztában van azzal, hogy akármennyi is iszunk belőle, az szárnyakat bizony nem ad.

Kedves agyatlan turbómagyarok, itt most reklámról beszélünk, a reklámról! Köszönjük, kedves betonfejű nacionalisták, hogy segítettétek Rajka szlovák nevének népszerűsítését, ácsolhatjátok a táblát: 6.obvod Bratislavy! Dvojjazycné Slovensko!

Az invázió megkezdődött! Iszik még szlovák katona lova a Drávából, éljen a szlovák-horvát közös határ! Mi megcsináljuk a 64 vármegyét, a hatvanötödiket bónuszként szolgáltatjuk: Csatoljuk Magyarországot Szlovákiához!

Te pedig csatlakozz Facebook csoportunkhoz!