Kettő a tábor, egy a zászló?

Csehszlovák Kém | 2013. május 15. - 08:43
Kínos félrebeszélés és magyarázkodás: nem tudták megugrani a kommentelők, miért kell a szlovmagyar diákokat politikai alapon megosztani. Ezúttal konkrétabban kérdezünk.

 

Cikkemre a parán és máshol érkezett kommentek egyike sem cáfol meg konkrétan, csak minősít, véleményez, pállott szájjal fröcsög. Nagytudású, nagypofájú kommentelőim, ez most akkor mi? Csak nem fején találtam a szöget, de piszkosul?

Együttműködött-e a Via Nova a Jobbik „nemzetpolitikusával?” Igen. A Via Nova jelenlegi vezetőjét részesítették-e kiképzésben Magyarországon jobbikos vezetőképzőben? Igen. Rendszeres vendége volt-e az elmúlt években a Via Nova vezetése a különböző jobbikos vagy a magyarországi injekciós szélsőjobbhoz köthető fórumokon? Igen. A botrány kirobbanása után Via Nováéktól egy magánhangzó erejéig várunk-e a mai napig elhatárolódást Jobbiktól és a Szávaytól? Igen. Hazudik-e a Via Nova, amikor azt állítja nem működött együtt a Jobbikkal? Igen.

Rasszista, antiszemita és romaellenes politikát folytat-e a Jobbik? Igen. Meg akarja-e határozni a Jobbik és hívei, hogy milyen az igazi nagymagyar? Igen. A Jobbik akarta bevezetni a „nemzeti gyásznapot? Igen. Felpuhította-e a Fidesz ugyanezt a „nemzeti összetartozás napjává? Igen. A Jobbik akarta bevezetni először a határon túli kirándulásokat, magyar lakta területekre, magyarországi iskolák számára? Igen. Végül a Fidesz terjesztette be a törvényjavaslatot? Igen. Akart-e a Jobbik kettős állampolgárságot? Igen. Végül a Fidesz 2.0 kormány fogalmazta törvénybe? Igen. Megszavazta az MSZP a kettős állampolgárságot? Igen. Tévedhet-e egy párt? Igen. Lehet-e bírálni, ha hülyeséget csinált? Igen. Hülyeséget csinált az MSZP és az LMP amikor megszavazta a kettős áp-ot. Igen, kurva nagyot. Egyébként jól látom, hogy e két párt nem működik együtt a jobboldallal? Igen. Kijelenthetem, hogy a Fidesz és a Jobbik együttműködik az ún. „nemzetpolitikában?” Igen.

Hívhatom-e elbaszott nagy balfasznak azt a szlovmagyar politikust, aki ezzel a szélsőjobboldali párttal Szlovákiában haverkodik? Igen. Jól látom-e, ha egy ilyen pedigrével rendelkező kisebbségi párt politikai élete Szlovákiában a nullával egyenlő? Igen. Ugye mindenki tudja a szerencsétlen vianovásokkal együtt, hogy a tábor nem véletlenül lett ugyanarra a napra szervezve? Igen. Bayer Zsolt rasszista, romellenes, EU-ellenes publicista-e? Igen. Kapott-e Bayer Zsolt meghívást Martosra? Igen. Pozsonyi Ádám egy elbaszott jobboldali troll-e? Igen. Kapott-e Pozsonyi Ádám meghívást Martosra? Igen. Kövér László minden magyarellenes összesküvés egyik legjobbika-e? Igen. Kapott-e Kövér meghívót Martosra? Ő lesz a fővédnök. Igaz, hogy Kövér a Fidesz második embere és a magyar ogy elnöke? Igaz.

Hasonló forrásból támogatják-e a gombaszögi tábort is, mint a martosit? Igen. Történtek-e átcsoportosítások a martosi javára? Igen. Budapestről jön a zseton? Igen. A Fidesz az MKP-val áll szóba SK-ban? Igen. A Via Nova az MKP ifjúsági szervezete? Igen. Létezik-e összefüggés a Fidesz szlovákiai csicskáinak fideszes párt-, és firkász embereivel kirakott, anyagilag bőségesen megtámogatott rendezvénye és az állítás között, hogy a Fidesz Szlovákiában az MKP-t tartja egyedüli partnerének? Igen. Elmondhatjuk, hogy Martos kifejezetten egy jobboldali nacionalista politikai agymosoda lesz a meghívott nevek tükrében? Igen. Gombaszög diáktábor? Igen. Jól érzem-e, hogy korábban egyetlen egy párt sem tespedett rá a rendezvényre? Jól. Igaz-e, hogy mindkét államtól kapnak támogatást? Igen. Igaz-e, hogy a lehetőségekhez mérten minden politikai gondolat képviselője jelen volt Gombaszögön? Igaz.

Igaz-e, hogy pl én nem értek egyet sok politikai kérdésben a gombaszögi főszervezőkkel? Igaz. Kapok-e két éve folyamatosan meghívót? Igen. Ha nem lenne ilyen kurva messze Prágától, elmentem volna-e már korábban is? Igen. 

Szóval a pofátokat kicsit zárjátok összibe, majd ha értelmes és érdemi reakciókat, esetleg cáfolatokat olvasok a fenti kérdésekre, akkor folytathatjuk. Dicsértessék a Jézus Krisztus, meg Áldás Békesség és Shalom.