Zsidó összeesküvés Kijevben is?

Csehszlovák Kém | 2014. február 25. - 10:30
Felejtsd el, amit eddig tudtál az ukrán forradalomról!

Felejtsd el, amit eddig tudtál az ukrán forradalomról! Túltolta a propagandát a Schwarzenberg-szimpatizáns szakértő. 

Nincs mókásabb a konteó-elméleteknél! Ha azt hiszed, hogy a Szíriusz bolygóról származó Tudás Népe örökös küzdelme a legjobb tartalom e műfajban, tévedsz. Az ukrán belpolitikai események kapcsán is olyan szép történetek születnek, hogy Bogár László vagy Szaniszló Ferenc legyen a talpán, aki ezt követni tudja! Most megtudhatod, hogy még a Majdan mögött is külföldi katonai táborokban  kiképezett, ukrajnai zsidók állnak!

Ugye azon nem már senki nem lepődik meg, ha azt mondom, a Jobb Szektor szerint a Janukovics kormány zsidó, amely elárulta Ukrajnát (kép). A Jobb Szektor szerint Klicskó és Jacenuk is zsidók és elárulták Ukrajnát. Janukovicsék szerint Kijev utcáin náci horda tombolt, amely elárulta Ukrajnát. Moszkva és a budapesti Kossuth Rádió szerint terroristák lövik a rendőröket. A Szabadság Párt megköszönte a Jobb Szektornak a harcot, mert amit tettek, azt lehet hazafiságnaknevezni. És a kör bezárul, a minap megtudhattuk: a Jobb Szektor tagjai zsidók, a Berkut pedig náci!

Hétfőn én dicsértem meg a cseh közszolgálati televíziót, mert színvonalas műsorokkal tájékoztatta az ukrán eseményekről a tévénézőket. De csak nem bírta ki ez a csatorna sem propaganda nélkül, igaz, ellenkező előjellel. Történt mindez a ČT24 február 20-i Horizont elnevezésű, egy órás speciális háttérműsorában. Kubala műsorvezető egy ukrajinistát mutatott be nekünk, nézőknek. Valentyna Lyulya a Nemzetközi Kérdések Társaság tagjaként mutatkozott be, aztán máris belefogott. A videót a dotoho blogon megtekintheti!

Ukrajna: a Jobb Szektor tagjai zsidók

Az ifjú vendég hamarosan ecsetelni kezdte milyen barbár cselekedeteket hajtottak végre a Berkut emberei, akiket nemes egyszerűséggel csak a nácikhoz hasonlított. Amikor Kubala műsorvezető párhuzamba állította a Berkut túlkapásait a tüntető radikálisok szélsőséges cselekedeteivel, a stúdió-vendég kikérte magának az összehasonlítást, mert szerinte a Jobb Szektor tagjai nem banderisták, hanem zsidók! Ezt itt kétszer is visszascrolloztam, jól hallom-e. Jól.

A láthatóan meglepett riporter is érdeklődött, akkor ez most így hogy. Megtudhattuk, hogy Kijev utcáin a Tryzub szervezet tagjai, ukrajnai zsidók harcolnak, akik valamikor régen elhagyták Ukrajnát, de most visszatértek harcolni. Ezek az emberek állítólag a Zahal nevű hadseregben voltak kiképezve. Kapkodtam a fejem, de már ott gyanút foghattam volna, amikor Lyulya a Russian Today fegyveres tüntetőket mutató felvételeit úgy kommentálta, gyanúsak, mert egyetlen egy másik csatornán sem látta a felvételeket.

A Zahal youtube profiljából megtudhatjuk, hogy egy olyan az izraeli hadsereggel folyamatosan együttműködő, félkatonai szervezetről van szó, amely lőfegyveres edzéseket is tart, fegyvereket és kiegészítőket árul. Behívott vendégünk gyorsan közli azt is, hogy az Euromajdan egyik vezető alakja, Josef Zisels, az Ukrán Zsidó Szervezetek Szövetségének vezetője is egyben azt nyilatkozta, hogy együttműködik a Jobb Szektorral. Miről lehet akkor még most itt beszélni? – kérdezte a vendég, mire Kubala műsorvezető csak ennyit mondott, semmiről, mintha ezzel minden világos volna és berekesztette a beszélgetést.

A Kossuth rádió esetében a hírszerkesztő, a cseh közszolgálati csatorna hírháttérműsorában Kubala műsorvezető nem állt a helyzet magaslatán.