Kimaxolta az árulást Elvtelen Edit

Csehszlovák Kém | 2014. június 26. - 17:58
A parlamenti vécéket egészen biztosan megtalálja majd Edit, persze erősen kérdőjeles, lehet-e majd róla és munkásságáról írni egyebet.

Amit nem láttál érkezni: az elvtelenségbe oltott megélhetési szlovmagyar politikusok olyan kvinteszenciája landol hamarosan a szlovák parlamentben, hogy ilyet még a legedzettebb Gašparovič és Jarjabek fanok sem kívánhattak volna maguknak csütörtök délutánra.

A független Pfundtner Edit, akit korábbi pártja a Híd ültetett fel a szopórollerre, az MKP-s Király Zsoltot, a megélhetési magyar politikus és képmutatás legújabb világbajnokát választotta asszisztensének a szlovák parlamentben. A hírt posztolta a parameter.sk  is csütörtökön. A párosnak természetesen gratulálok, mivel

a parlamenti vécéket

egészen biztosan megtalálja majd Edit, persze erősen kérdőjeles, lehet-e majd róla és munkásságáról  írni egyebet. Az mindenesetre erős kezdés, hogy az MKP által csak vírusnak, asszimilációs célpontnak nevezett választópolgárok szavazataival listán képviselői helyet szerző politikusnő az MKP fő propagandistáját, Megélhetési Zsoltit hívta meg titkárának. Szigorúan szakmai alapon, nyilatkozta.

Megélhetési Zsolt

sokaknak biztosított néhány vidám percet mérsélkelten tehetségtelen írásaival, és hallottam olyan véleményt is, hogy tipikusan annak a senkihelyettesnek a mintapéldánya, akit már korábban is szívlapáttal csapkodott volna meg az internet népe.

Zsolt MKP-s karrierje utolsó fél évtizedében a párt stabilan parlamenten kívüli erőként politizál, ő jelenleg egy álértemiségi weblap szerkesztője és Berényi „Vírus” József jobbkeze, illetve rendszeresen besegít az MKP kampánystábjának munkájába is. A kuruc.info stílusában írt posztjaiban rendszeresen nekiment Bugár Bélának, és a Híd által elindított projekteknek, de előszeretettel bírálta Gazdasszonyának egykori párttársait is, élcelődött Nagy József funkcióhalmozásán. A legújabb fejlemények ismeretében különösen mókás Fico miniszterelnököt betámadó írásának címe: Karrierért mindent. LOL.

Béci bezzeg nem örült

Pfundtner választásának, szerinte Megélhetési Zsolt többször valótlanságot állított a Hídról. Lelke rajta, de azért Bugár ugye nem gondolja, hogy csak bennem fogalmazódik meg a kérdés: talán nem kellett volna a pártra haragítani a most még Független Editet. Ugye Béla, ezek után, akkor sem fogsz már meglepődni, ha néhány hónap múlva Független Edit bejelenti MKP-s tagságát? Mindenesetre a Híd számára kellemetlen fejlemény lehet, hogy hamarosan már nemcsak a közvélemény-kutató cégek felmérése szerint lesz bent az MKP a parlamentbben...

De ne vitassunk el egy harmadik lehetőséget sem.

A gerinctelen takony mégsem saját nyálán csúszkál ide-oda, hanem Zsolti rájött, hogy itt a nyár, és yoloka van. Itt kérem egy olyan brilliáns politikusi teljesítményt láthatunk, amely előtt csak megemelhetjük kalapunk. Gazdasszonya, Editke pedig nem más, mint a Múltba Kókadó Pöcsök kék madara, aki később akár egy egész pártot is magáévá tehet.

Az egész történetben

az egyszeri szlovmagyar választópolgárt lehet a legjobban sajnálni, mint amikor az egyszeri KDH-snak leesik, hogy a glory hole nem vallásos kifejezés. Ezek után a választó vagy megnyugszik szépen, ilyen egy szlovmagyar politikusi karrier, Elvtelen Edit kéz a kézben Megélhetési Zsoltikával csupán a legmagasabb szintű kirakatpolitizálást és kész átverést mutatja be, vagy úgy dönt, hogy mindenki kapja meg, ami jár, és küld egy nagy csokifaszt, ezt nektek.

Persze, leginkább Csonka „Pincsikutya” Ákos fejét néztem volna meg a hír olvasása után, tudják, ő az a Via Novás hasznos hülye, aki nemrég csatlakozott Király weblapjához és olvashatatlan írásaival megmutatta a 2014 nyarára tetszhalott állapotba kerülő szlovmagyar blogolásnak eddig soha el nem ért színvonaltalanságát. Zsoltinak kellett a pénz, az egyszeri választó pedig már nem is legyint. Aki persze hitelesnek tartja a történetet, tegye fel most a kezét és kapja be...