Váladékszerződés – magyarok, akik koldulják a feszültséget

Csehszlovák Kém | 2014. szeptember 8. - 11:03
Hivatásos rettegő magyarjaink nagyot akartak mondani, de kezükben robbant fel és fröccsent az arcukba a fospisztoly.

Szintet lépett a traumagyáros MKP hisztériakampányban és feszültséggyártásban: levélben fordult az MKP a minap Andrej Kiska szlovák köztársasági elnökhöz „az egyre gyakoribb magyarellenes atrocitások (!)” kapcsán. Aki nem olvasta volna, mindezt a párt egy szlengszótárra, egy rossz napot kifogó primkó vasutasra és egy államnyelvet nem beszélő magyarkára, valamint néhány részeg suhanc óbégatására és bónuszként a Sme napilap iszlám államot a hunokhoz hasonlító cikkére (vö. „magyarellenes írás”) hivatkozva tette. Óriási!

A hajuknál fogva előrángatott, meglehetősen erőltetett „madarská krivda” cunami a legócskább nacionalista félelmekre építő szándékosan félreértelmezett önpromó. Magyarul: mivel érdemi politikára képtelen a mentálisan és szellemileg is erősen megroppant Magyar Viccpárt, maradt a markonyi tábor hergelése. De még ez sem megy. Ezt is olyan ostobán csinálják, hogy saját olvasóik küldik őket el a picsába oldalukon: „Inkább a jövővel foglalkoznátok, mint az állandó nyafogással. (...) Egyszerűen nevetségesek vagytok” (olvasói bejegyzés a korkep.sk FB oldalán).

Persze, nem jár errefelé semmiféle hun, mint ahogy Árpád vezér és a hét törpe sem járt soha a Hősök terén. Nekünk már csak a Rettegő Asszimilációs Célpontok maradtak, a Berényi, a Bajusz, Király Zsóti, a Terekasztal meg a Budapesti Egyetemista. De ahogy Berényiről vagy Gubíkról sem lesz budapesti metrómegálló vagy híd elnevezve, Árpádék Vérszerződése helyett ma már csak dühös MKP-sok kifröcsent nyálából maximum egy Váladékszerződés megkötésére fussa.

 Ilyen ez a low budgetos szlovmagyar nemzettudat: Árpád apánk még a Kárpát-medencét hozta el nektek, Berényiék meg a sarki köpködőt, az asszimilációs pólót és a háziorvos vérnyomásmérőjét. Persze, mindenki látja ezt, a Viccpárt közleményei és weblapjai a szlovmagyar szórakoztatóipar része már. És mivel hülyékkel soha nem vitatkozunk, ezért nevessünk még rajtuk kicsinykét.

Először: az MKP közleményírójának gondja van a magyar nyelvvel és a valóság érzékelésével. A közlemény „magyarellenes atrocitásról” szól és a budapesti győzelem után hazafelé tartó, MKP-közleményeket olvasó észak ír futballszurkoló alighanem rettegve húzta be nyakát, amikor IC-je befutott Párkányba. Tudományos és Köznyelvi Szavak Magyar Értelmező Szótára szerint az atrocitás szó ugyanis ezt jelenti: Bántalmazás, bántás, erőszakoskodás, kegyelenség, kegyetlenkedés, szörnytett, vadság, súlyos incidens, keménység, szigorúság, kegyetlenség embertelenség, könyörtelenség, vadság, erőszakoskodás, szörnyűség, iszonyúság, rettenetes tett.

Másodszor: emlékeztek még arra, hogy a szlovmagyar politika pantheonjából kitörölhetetlen elnök-jelölt hogyan trollkodott az Elnök Úrral, akinek most jóindulatában és megértőkészségében bíznak az Önjelölt Áldozatok? Az MKP már régen eldöntötte, Kiskával nem lehetséges az együttműködés, hiszen szerintük ő is csak egy szlovák nacionalista. Ezt a Kiska megválasztása előtt már hónapokkal felálltott prekoncepciót akarják – próbálják – minden módszerrel alátámasztani, hiszen hogyan lehetséges, hogy egy szlovák politikus eddig tök korrekt módon áll a kisebbségekhez?

Harmadszor: idézzük fel, hogy az úriember Berényi, miután kiderült, hogy pártja még csak nem is támogatja pártja Kiska megválasztását, ultimátumot küldött egy nappal hivatalos beiktatása előtt az új köztársasági elnöknek: állítsa meg a magyarok asszimilációját. Ti ezt értitek? Az MKP elnöke egy olyan embertől várna el érdemi lépéseket, akiben nem bízik és ezt ráadásul még csak nem is titkolja! Mégis, nagyokosok, hogyan gondoltátok, elnöki rendeletek útján csökkentsék a vegyesházasságokat?

Negyedszer: ti, akik az Illiberális Demokrácia Főpapjának gazsuláltok, vajon milyen demokratikus és emberjogi alapon kéritek a szlovák államfő közbenjárását állítólagos sérelmeitek orvoslására? Hm? Csavarja orrotokat az illiberális demokraták szájszaga, nem tetszik nektek a nemzeti kizárólagosságra épülő gondolkodás, de egy laza mozdulattal képesek vagytok megfordítani a köpönyeget és állatokon csorgó nyállal megalázkodva a nemzetállam híveivé váltok?

Hivatásos rettegő magyarjaink nagyot akartak mondani, de kezükben robbant fel és fröccsent az arcukba a fospisztoly. Kiska vigyázzon: ha nem válaszol, az MKP papagáj kommandó majd azt mondhatja, lám, válasz nélkül hagyta őket, nem érdekli az elnök urat a magyarok sorsa. Viszont ha visszaír, akkor ezzel elfogad egy olyan kitalált, nem létező valóságot, amelyben a hülyék legyőzik őt rutinjukkal.A gyűlölködés minden formáját elutasítva, az Elnök Úr ne üljön fel a hülyemagyarok provokálásának!