„Az ideiglenesen elszakított Felvidékről”

Csehszlovák Kém | 2014. november 25. - 10:14
Emkápésok, via novások, jobbikosok maskarabálban.

Horthy Baszomalássan Miklós  vitézi rendjével tüntették ki a megélhetési magyarok bolsevik csapatának egy részét, tovább tombol a történelmi témázás a tökkelütöttek táborában. Fehér István hivatásos idióta, Legát István mesemondó, Pallér Péter, a Jobbik Felvidék szervezője, Samu István MKP elnökségi tag és Via Nova elnökhelyettes és a romák szavazatainak megvásárlásával meggyanúsított majd később felmentett MKP-s Stubendek Márta lett a levitézlett rend legújabb tagja Budapesten, a Kálvin téri temlpomban.

Egy kis történelmi előzmény. A vitézi rend magyar alapítású rend, amelyet Horthy Miklós kormányzó alapított 1920-ban. A cím használatát 1947 óta a ma is hatályos 1947. évi IV. törvény tiltja. Magyarországon ma 9 vitézi rend van bejegyezve, ezek mindegyike nemesi és vitézi címeket titulusokat osztogat tagjainak. Mivel mindegyik a sajátját ismeri csak el, ezért vita van köztük, korábban szakadtak ennyi felé, mert nem tudtak megegyezni, hogy ki milyen titulusokat adhasson, illetve kaphasson.

“Az ideiglenesen elszakított Felvidékről” – így konferálták fel antihőseinket, és bár az EU-ban rég eltűntek a határok, megállapíthatjuk, a hülységnek sincs határa. Újdonsült vitézeink ugyanis olyan rettenthetetlen alakok, akik rettentő erővel sújtanak le minden felforgató állam és nemzetellenes törekvésre, persze miközben hangsúlyozottan nem fasiszták és irredenták. Máris előttem van, ahogy Samu Pista kitörli a szeméből a csipát, fogmosás után felteszi a vitézi jelvényt és az ármánykodó, idegen hatalmak összefossák magukat.

Kezdjük ott, hogy egy hajdani vitéznek első dolga lene leköpni ezeket a maskarás bohócokat. Katonákat amúgy ismertem, olyanokat is, akik két világháborút is végigharcoltak, befigyelt egy laza 56 és egyéb nyalánkságok, de ezek a londíner ruhába vagy liftes fiú hacacáréba öltözött senkiháziak operettjelmezben vajon hol harcolhattak? Fánkcsata? Kappancsta, esetleg párnacsata, vagy rezsiharc? Arról nem is beszélve, hogy ilyen kitüntetéseket a bolhapiacon 2000-ért veszek Theng Sziao Pingnél.

Ha valaki volt már Budapest Pride-on, mindjárt el is szégyellheti magát, ennyi jelmezbe öltözött bohócot tényleg régen nem láttunk a Székesfővárosban. Adódik persze a kérdés, ki a felelős, aki ezeket a futóbolondokat isten megszentelt házába beengedte? Ugye-ugye, persze, ízlések és pofonok, de egy színes hawai-ing kinek nem jönne be jobban, mint ez az ízléstelenül a mellyehúsán lifegő kiteüntetéscunami egynémely főbohócon?

Mindent a zsidó világösszeesküvés tengelyében értelmező besavanyodott vénemberekről van itt szó, ez az Új Út a Via Nova Szlovákiában is, a bátrabb, a merészebb hang! Remélem egyszer feltalálják az időgépet, mert ott akarok lenni, amikor a régi bakák ezeknek a szarháziaknak a pofájába röhögnek, akik a nevükben mindenféle idiótaságot csinálnak.

Na, de kérem, vannak itt súlyosabb kérdések is. Nem értem én ezeket a felföldi gyerekeket. Szegényeket úgy üldözi a szlovák állam, hogy lejárt évjáratú történelmi eszmék mentén szervezett Bohócparádén vettek részt. Idejönnek maskarabálba Budapestre, a múlt századba, ahelyett, hogy megnéznék mit csinálnak a szlovákok, és eltanulnák a jó dolgokat tőlük, tán már euroért innánk az Arany Ászokot a Keletiben és lenne egy européer köztársasági elnökünk, mint Romániának vagy Szlovákiának. De nem, ezeknek a turbómagyaroknak nyilvánvalóan a rovásírás, a barranta és Vitéz Köbányai Világos kell, mert ha már Szlovákiába nem akarnak beilleszkedni frusztráltságuk és nacionalizmusuk miatt, akkor azt magyarországi idiotizmusokkal kompenzálják.

 Érdemes lesz erről a jelenségről egyszer bővebben írni, hogyan transzportája Magyarország kivénhedt és hamarosan kihaló nackó hülyéi és idiótái útánpótlásaként a láthatóan lelki sérült és önnön identitásában megzavarodott túlkomenzáló, magyar nacionalizmusba fulladt fiatal határon túli újmagyarokat. Nem véletlen, hogy a mai magyarországi államigazgatásban, a fidesz-, vagy jobbik-közeli médiában vagy az egyéb hatuma intézményekben a Fidesz-kormány meglehetősen félresikerült, valójában nemzetellenes, hazug “szülőföldön maradás programja jegyében” több Magyarországra betelepített hatuma-janicsárral találkozni.

Ez a beteges és történelmi zsákutcás nemzetpolitika, amit Budapesten tolnak ugyanis nem tudja hitelesen megszólítani a magyarországi közvélemény nagy részét. Jan Kollár cseh nyelven írt Sláwy dcerája érthetőbb egy mai szlováknak, amit ma a Fidesz-Jobbik szélsőjobb nemzetpolitikai koalíció spin doktorai le akarnak nyomni a magyar társadalom torkán. Bezzeg, ami nem érthető már a belmagyarok nagy részének, kíválóan szólítja meg azokat, akik egy vélt vagy valós nem magyar többségi nacionalizmus áldozatainak hiszik magukat és most elérkezettnek látják az időt és lehetőséget egy kis személyes kompenzációra az “anyaország” akolmelegéből.

Ha majd egyszer valaki összeírja a Fidesz-kormány történelmi mulasztásait és bűneit, akkor a hatuma legkártékonyabb ösztöneinek felélesztése mindenképp erre a listára fog kerülni.

Akiben még lenne kérdés, milyen rezsim groteszk módon újjáélesztett hagyományait vállalja fel az MKP és a szlovákiai Jobbik mikroserege , azoknak pedig ezt az levél idézetet ajánlanám elolvasásra: “Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe – kivált külföldön – a zsidó. Azonban, minthogy a kormányzat egyik legfontosabb feladatának az életstandard emelését tartom, tehát gazdagodnunk kell, lehetetlen a zsidókat, kiknek minden a kezükben volt, egy-két év leforgása alatt kikapcsolni, és hozzá nem értő, leginkább értéktelen, nagyszájú elemekkel helyettesíteni, mert tönkre megyünk. Ehhez legalább egy emberöltő kell. Én hirdettem talán először hangosan az antiszemitizmust, azonban nem nézhetek nyugodtan embertelenségeket, szadista, oktalan megaláztatásokat, mikor még szükségünk van rájuk.” - írta Horthy Baszomalássan Miklós levelében gróf Teleki Pálhoz 1940. október 14-én.

Tisztelt Nemzetes Hölgyek, Nemzetes Urak! Elmentek ti a büdös picsába!