Luxxy Lacika a rengetegben

Csehszlovák Kém | 2015. március 18. - 15:31
Szerelmet vallott a Pia-Nova elnöke, Gubík László, a híres CSK-rajongó, particsászár és kommentkirály!

Csak semmi kommentelés! Központi utasításra erőszakolják meg magukat a Múltba Kókadó Pöcsök (MKP) ifjú padavanjai, tilos Csehszlovák Kém írások alá saját véleményt (!) írni. Így járt legutóbbi írásom, amelyben Gubík „Felvidék budapesti királya” László, hivatásos magyar állampolgár és Csonka „Pincsikutya” Ákos, zselízi távmunkás új munkahelyét, a fideszes kifizető fantomintézményt, a Nemzetstratégiai Kutatóintézetet mutattam be és röviden elvittelek titeket a magyar állampolgárok által finanszírozott Via Nova utolsó csűrdöngölőjére is, villant a kockahas a kockás orbánviktoring alatt.

Bevallom, jókat derültem a para stábjával, hiszen a téma fontossága mellett, a számok is remek olvasottságot mutattak, láttam magam előtt, ahogy izzanak az ujjbegyek, de hát köt az MKP-s omerta. Gyertek közelebb, elárulok egy titkot: még a kommenteket is illik mindig a helyükön kezelni! Természetesen nem csak magamnak írom cikkeim, hanem nektek, olvasóknak, ezért sincsenek részemről leszarva a reakiók, legyenek azok bármilyenek. De hát az olvasó általában mindig is veszekedik vagy vicceskedik a posztok alatt és hát olyan is van, aki csak szórakozni jár a cikkek alá, ez így mind rendben van, csakhogy ennek semmi köze az újságíráshoz.

Mindig is csodálkoztam azokon, akik ezt a műfajt véresen komolyan tudták venni. Kedvencem az a Halász Béla (MKP), aki kisnyilas tempóval egyenesen a Facebooknál jelentett fel, mert olyan véleményt írtam le, ami neki nem tetszett. Ő a mi is kis kelet-európai Charlie Hebdo szerkesztőségébe „gépfegyverrel berontó” terroristánk. Nem tetszik a másik véleménye? Semmisítük meg! De Béla, a nímand csak azzal nem számolt, hogy így nem engem akart elhallgattatni, mert ahhoz le kéne lőnie. Csak mások szórakoztatását sikerült volna elrontania. Muha, ha ezt a posztot itt most nem olvasnátok…  

De térjünk vissza Szlovákia Legnagyobb Partiarcaira!

Ha valaki közpénzből kurvázik vagy piál, akkor egy forint is sok, kedves szlovákiai magyar választópolgár. Gubík Particsászár és Magyar Állampolgár, az MKP újhullámának ikonja viszont a cinizmus és a pofátlanság Csomolungmáját megmászva  magyar közpénzeken folytatja parazita tevékenységét. És lám, újabb alkoholos bódultságában üzent: részéről a kritika leszarva, tovább folytatja náculó tevékenységét. Már amikor nem semmitesz az NSKI-ben, ahol feltalálják a magyar zászlót. Érted? Persze, mi már régen nem nevetünk, csak megállapítjuk: Luxyy Lacika megtanulta a leckét, hogyan kell átverni a keményen dolgozó szlovmagyar kisembereket, szarik ő már rátok. Budapestről.

Lacika, próbálkoztál, de senki nem hülye. A parameterk.sk mindig bemutatta magyarság-karriered kalandos leágazásait, végállomását. Néhány tucat szlovákiai magyaron kívül kezdi kapisgálni már az egyszeri szlovák választó is, hogy ti kik vagytok. Morvay Mester frappánsan foglalta össze viselt dolgaitokat a többségi nemzet számára is. Az MKP sunnyogó taktikája ellenére a szlovák közvélemény is egyre többet tudhat meg a magát szélsőséges pozícióba lavírozó, magyarországi pénzeken életben tartott és semmittevő idiótáit kitartó MKP-ról.

Berényi pártelnök pedig meglehetősen be lehet szarva: nem lesz ebből paralementbe jutás 2016-ban sem. Ardamica Zorán kolléga megírta. Igazuk van azoknak, akik jóindulatúan jelezték a Via Nova elnökének, túltolta a biciklit, ez jócskán visszaüthet.

A szlovmagyaroknak ennyi jutott: amíg Magyarországon a korrupt Fidesz, Rogán Antalka, Lázár Jánoska vagy Szijjártó Péterke elképesztő lopásai borzolják a kedélyeket, addig, a szlovmagyaroknak a bálozgató, bulikázó, semmittevő Gubík és egy Csonka az MKP legrosszabb hagyományait folytatva veri szét, nullázza le a szlovákiai magyar közéletet és intézményeit.

A feladat adott, 2016-ban ki kell őket söpörni.

Az eurós részletekre és az MKP Bulikirályainak mocskos játszmáira hamarosan visszatérünk.