Állítsuk meg a magyarbűnözést!*

Csehszlovák Kém | 2015. április 29. - 16:36
Posztomban a rasszista szélsőjobboldal weblapjain megjelenő híreknek, véleménycikkeknek irracionálisan általánosító légkörű hangulatát szemléltetem. Ideje lenne mindenkinek elgondolkodnia, a kutyaúristenit.

Magyar származású szúrt, különös kegyetlenséggel, halálra egy fiatalt lányt Kaposváron, egy helyi trafikban. A dologtalan magyar, aki ráadásul szülein élősködött, céltalanul bolyongott az országban, amikor úgy döntött, pénzre van szüksége. Ekkor döntötte el, a készpénzszerzés legjobb módja, nem a munka, hanem, ha kirabol egy trafikot. A magyarnak ugyanis általában büdös a munka, könnyebb pólóból maszkot kötni az arcra és kést venni a kézbe.

A magyar ösztönből rabol és gyilkol, lehetőleg védtelen és tőle gyengébb, általában nőnemű embereket, akiknek esélyük nincs védekezni vele szemben. Kaposváron is ez történt, amikor a rablógyilkos magyar, néhány aprópénz eltulajdonítása után rájött, hogy nem tud menekülni a rendőrök elől, halálra szurkálta áldozatát.

Egy fiatal lánnyal és nagyanyjával kezdett ki két bátor magyar Egerben is, B. Domokos és B. István boxerrel verték a védtelen áldozatokat, saját házukban.

Szerencsére a rendőrség időben kapcsolt, és hiába számoltak be az egri áldozatok a magyarbűnözés legújabb esetéről, hogy a támadók hangosan szidalmazták őket származásuk alapján, súlyosan bántalmazták őket fizikailag. A rend éber őre mindezt figyelmen kívül hagyva, éles szemmel rátapintva a lényegre, magánlaksértés ügyében indította meg a nyomozást. Bravó! Így még csak véletlenül sem merülhet fel annak az esélye, hogy a magyar rendőrség faji alapon tesz különbséget áldozat és áldozat között…

Aki nem tudná, a magyarok történelme során végighúzódik ez a beilleszkedni nem tudó magatartás. A civilizált Európa normáit elfogadni képtelen hozzáállás. Már a tizedik században meggyűlt a magyarokkal a baj, amikor szétrabolták az öreg kontinenst, nem véletlen, hogy ideiglenes letepelítésüket is csak úgy lehetett elérni, hogy nagy számú német telepessel és a földműveléshez, állattartáshoz értő szláv őslakosokkal keverték őket. Ráadásul egy magyarra ránézni se volt könnyű élmény, szőrös, görbe lába, csúnya arca, állatias ösztönöktől vezényelt lénye már a X. században is felkeltette az írástudó szerzetesek figyelmét, St. Gallenben erről különösen sokat tudnának mesélni.

Az egymás között csak „szabadságszeretőnek” nevezett  parazita és összeférhetetlen életmód mai napig jellemző a magyarbűnözőkre. Hiába próbálták 2004 óta Európában megmutatni számukra a civilizált normákat, a magyarbűnözők zsákszámra lopják el a közös európai vagyont, magyartelepeiken, putrijaik mellett stadionokat, kisvasutat, napról napra növekvő csodapalotákat építenek. Mindezt úgy, hogy miközben a magyarbűnözők vezetői következmények nélkül lopnak, addig a kismagyarbűnözőket előszeretettel fogják meg és próbálják elrettentő büntetésekkel sújtani.

*Disclaimer: posztomban a rasszista szélsőjobboldal weblapjain megjelenő híreknek, véleménycikkeknek irracionálisan általánosító légkörű hangulatát mutatom be, amikor egy roma származású ember bűncselekménye után, a magyar rasszisták fontosnak tartják megjegyezni az elkövető származását. Azt, amikor a szélsőjobboldali sajtó azonnal „cigánybűnözést” kiállt, tüntetést szervez, általánosító, sztereotipizáló véleményeket ömleszt „a romákról”. Vajon most miért maradtak el a kurucinfo, barikad és alfahir oldalakon a bestiális gyilkosság és boxeres verekedés miatt a háborgó cikkek, miért nem szerveznek tüntetést, menetet a máskor oly érzékeny jobbikosok, fideszesek?

Ideje lenne ezen elgondolkodni.